Survivor All Star spoiler: Νέο σκάνδαλο; Αποχωρεί οικειοθελώς σήμερα ο Στάθης Σχίζας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Νέο σκάνδαλο; Αποχωρεί οικειοθελώς σήμερα ο Στάθης Σχίζας

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ ποιοι δεν ήθελαν να επιστρέψουν), όλοι θεώρησαν πως τα "μπλεξίματα" είχαν τελειώσει και οι μόνες αποχωρήσεις που θα βλέπαμε θα ήταν αυτές από την ψηφοφορία του κοινού.

Παρόλα αυτά, όλα θα ανατραπούν, καθώς τις επόμενες ημέρες θα δούμε τον Στάθη Σχίζα να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, αφήνοντας μια για πάντα το Survivor All Star πίσω του, μαζί με την παραλία του Άγιου Δομίνικου και τους συμπαίκτες του.

Γιατί αποχωρεί από το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας

Ο πραγματικός λόγος είναι άγνωστος μέχρι στιγμής, διότι δεν έχει δώσει κάποιο σοβαρό δείγμα ενόχλησης με κάποιον συμπαίκτη του και ούτε υπάρχει κάποια κρίσιμη πληροφορία για την υγεία του ίδιου ή κάποιου αγαπημένου του προσώπου εκτός ριάλιτι.

Όμως, μετά το χθεσινό (4/3) επεισόδιο, όπου ανέφερε πως πληροφορήθηκε κάτι από την Ελευθερία Ελευθερίου που τον διέλυσε, άρχισαν να μεγαλώνουν οι υποψίες και τα βλέμματα στρέφονται και προς την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όλα δείχνουν πως ένα νέο σκάνδαλο θα δημιουργηθεί στο σόου επιβίωσης μετά από αυτό με τον Πρίαμο και την Ελευθερίου. Μάλιστα, στο trailer του σημερινού (5/3) επεισοδίου φαίνεται πως ο ίδιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια (δείτε το εδώ). Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως ο ίδιος θα ανακοινώσει σήμερα (5/3) την απόφασή του.

Τι του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου

«Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα «χαστούκι» και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. «Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι» μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω «για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;».

Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, «θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά» και για αυτό το λέει».

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.

με τη σειρά της, δε, η Ελευθερία Ελευθερίου τοποθετήθηκε εκτενώς στην κάμερα του Survivor All Star. «Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω.

Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποιοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;».

«Ωραίο το αγωνιστικό και όλα αυτά αλλά τι να το κάνεις όταν πηγαίνεις στους αγώνες και δεν έχεις ψυχολογία; Πήγαμε στον αγώνα για έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε δέκα μέρες και ο Στάθης πούλησε τον αγώνα λέγοντας ότι πονάει το κεφάλι του. Τον βλέπαμε να γελάει πηγαίνοντας στη γιατρό και χαιρόταν που μας έβλεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας».