Τέμπη: Συγκινούν Χρίσλα Γεωργακοπούλου και Κατερίνα Ζαρίφη - Οι αναρτήσεις για τους νεκρούς που δεν αναζήτησε κανείς

«Σε αυτόν που ήταν μόνος και κανείς δεν ξέρει ότι χάθηκε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών όλων δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχε συγκεντρωθεί από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Συνολικά έφτασαν 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη.

Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στο τόπο του δυστυχήματος, το έργο της πυροσβεστικής σχεδόν τέλειωσε, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από την σύγκρουση των δύο τρένων και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Δείτε επίσης: «Γιατί να μου το στερήσουνε; Με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω» - Σπαραξε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο πατέρας της Ελπίδας!

Το τραγικό αυτό δυστύχημα έχει "παγώσει" όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, με τα social media να έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου όπως και της Κατερίνας Ζαρίφη. Οι δυο γυναίκες θέλησαν να μιλήσουν και για εκείνους τους νεκρούς που δεν αναζήτησε κανείς.

Οι αναρτήσεις Γεωργακοπούλου - Ζαρίφη

Χρίσλα Γεωργακοπούλου Τέμπη

Ζαρίφη Τέμπη

Κατερίνα Ζαρίφη Τέμπη

Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του

Ακολουθεί ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια και την οδύνη του αναφέρει πως υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες «είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».