Τραγωδία Τέμπη: «Γιατί να μου το στερήσουνε; Με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω» - Σπάραξε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο πατέρας της Ελπίδας

«Σε φιλώ. Αυτό θα ήθελα να της πω για τελευταία φορά αν μπορούσα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Γιατί να μου το στερήσουνε; Με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω» - Σπάραξε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο πατέρας της Ελπίδας

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που ταυτοποιήθηκε νεκρή μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στον αέρα του ΣΚΑΙ και σπάραξε για το θάνατο του παιδιού της. Αύριο 6/3 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της με ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο της.

Ο κύριος Χρήστος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια της κόρης της. Πίσω του όμως έχει ακόμη δυο παιδιά και πρέπει να σταθεί δυνατός.

Τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Η φωνή μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κανονικά, ζητώ συγγνώμη για αυτό αλλά είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Μια τέτοια κατάσταση δεν θα ήθελα να την ευχηθώ ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», ανέφερε αρχικά ο πατέρας.

Δείτε επίσης: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου» - Οι πρώτες δηλώσεις του σταθμάρχη λίγες ώρες πριν την απολογία του!

«Εμείς σαν ζωντανοί κάπου θα ζήσουμε, θα ξαναδούμε τον ήλιο… εκείνο όμως πού θα βρίσκεται; Τα όνειρά του κόπηκαν… γιατί; Ήταν φιλόδοξο άτομο, έβαζε ψηλά τον πήχη στη ζωή της, έβαζε στόχους και τους πετύχαινε. Γιατί να μου το στερήσουνε; Με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω κι εγώ και η σύζυγός μου. Βιοπαλαιστές είμαστε, δεν τα βρήκαμε έτοιμα στη ζωή μας».

«Σε φιλώ. Αυτό θα ήθελα να της πω για τελευταία φορά αν μπορούσα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα και μηνύματα παίρνουμε από Αυστραλία, Αμερική, Βόρεια Ευρώπη, Ισπανία, Γαλλία. Έχω ανάγκη τη στήριξη», είπε.

Οι πρώτες δηλώσεις του σταθμάρχη λίγες ώρες πριν την απολογία του

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η απολογία του σταθμάρχη σχετικά με την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λίγο πριν την απολογία του φέρεται να ψέλλισε σε όσους τον είδαν: "Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…".

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησαν διαδικασίες για την αποσωλήνωσή του - Η ελπιδοφόρα κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζών απο την τραγωδία στα Τέμπη