«Είχα πάρα πολλά μηνύματα που έλεγαν...» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Μπακοδήμου προς τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ

Σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα πάρα πολλά μηνύματα που έλεγαν...» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Μπακοδήμου προς τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ

Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε και σήμερα, Κυριακή 5/3, στον αέρα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή της, Γειά σου, και παρόλο που ξεκίνησε να επανέρχεται στην κανονική ροή του προγράμματος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στις εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του σταθμάρχη).

Κάποια στιγμή, όμως, ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν, γιατί επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό το θέμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έλαβε πολλά μηνύματα από το κοινό γι' αυτόν τον λόγο.

Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Μπακοδήμου στους τηλεθεατές για την τραγωδία στα Τέμπη

«Είχα πάρα πολλά μηνύματα σήμερα από ανθρώπους που έλεγαν ότι “θα θέλαμε να δούμε και κάτι άλλο, όλοι μιλάτε γι’ αυτό, το ακούμε κι εμείς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά παρουσιάστε και κάτι άλλο, να πάει το μυαλό μας αλλού”. Θα το κάνουμε, θα έχουμε και άλλη θεματολογία σήμερα, πραγματικά να ακούσουμε και το δικό σας αίτημα, για όλους μας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αλλά επειδή υπάρχουν μερικά στοιχεία ακόμη, γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια οι ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν και είναι πολύ συγκινητικό. Βλέπεις ανθρώπους που είχαν μπροστά τους ζωή, ένα σχέδιο… Και όλο αυτό μας κάνει να εκτιμάμε αυτό που έχουμε, τη ζωή τη δική μας και των δικών μας».

Τραγική η κατάληξη της 26χρονης Ελισάβετ

Μία από τις αγνοούμενες της τραγωδίας των Τέμπη ήταν και η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη για δουλειά, μαζί με την τυφλή της γάτα, η οποία βρέθηκε νεκρή. Πρόκειται για την φίλη της πρώην παίκτριας του GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε έσπευσε να ειδοποιήσει τον κόσμο ζητώντας του βοήθεια για τον εντοπισμό της (δείτε εδώ τη συγγνώμη του Πρωθυπουργού στους συγγενείς των νεκρών).

Όταν βρέθηκε το κατοικίδιό της, πολλοί άρχισαν να δημοσιοποιούν ψευδείς ειδήσεις μιλώντας για την επιβεβαίωση του θανάτου της, με τους οικείους της να ξεσπούν μέσα από τα social media Για το γεγονός πως παίζουν με τον πόνο τους, αλλά δυστυχώς το Σάββατο 5/3 η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε τελικά.

Υπήρχαν πολλές σοροί οι οποίες δεν είχαν ταυτοποιηθεί ακόμα και η διαδικασία συνεχίζεται, αλλά σήμερα μετά από δείγμα DNA που δόθηκε, ταυτοποιήθηκε εκείνη της 26χρονης κοπέλας, σκορπίζοντας θρήνο σε όλη την Ελλάδα πέρα από την οικογένειά της. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τέμπη νεκρή Κούβελα