«Κανονικά σήμερα δεν ήθελα να έρθω» - Σε αμηχανία η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κανονικά σήμερα δεν ήθελα να έρθω» - Σε αμηχανία η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον αέρα του ALPHA

Το μεσημέρι της Κυριακής 5/3 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε πολύ έντονα λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη και του παρελθόντος τους (δείτε εδώ την αντίδρασή της για την απόφαση του δικαστηρίου για τον ηθοποιό).

Πριν ξεκινήσει, ωστόσο, να μιλάει για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της και για άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς της, θέλησε να διευκρινίσει πως δεν θα ήθελε να βρίσκεται κανονικά στο πλατό μία τέτοια μέσα και ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την τραγωδία στα Τέμπη

«Κανονικά σήμερα δεν ήθελα να έρθω γιατί όλα αυτά που γίνονται γύρω μας δεν μας επιτρέπουν. Αισθάνομαι ότι δεν έχω να πω τίποτα. Και νομίζω ότι δεν το αισθάνομαι μόνο εγώ αλλά όλοι μας. Μας ξεπερνάνε τα γεγονότα τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι δεν έχω να πω τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε: «Έβαλα τα παιδιά μου. Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου, ένας δικός μας άνθρωπο. Είναι ένα μέσο που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει».

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι όλα είναι στην τύχη… Ζούμε κατά τύχη μάλλον… Χθες κάποια στιγμή, ο μεγάλος μου γιος κάπου ήταν και του λέω τη φυσική αυτή φράση, “πάρε με όταν φτάσεις” και την ώρα που το είπα, δαγκώθηκα. Πόσοι άλλοι άνθρωποι το είπαν σε κάποιον άλλον άνθρωπο “πάρε με όταν φτάσεις” και δεν έλαβαν το τηλεφώνημα ποτέ;», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τις αποζημιώσεις θυμάτων και τραυματιών

Όπως γνωστοποιήθηκε, σύμφωνα με υπουργική απόφαση του Δεκεμβρίου του 2019, που φέρει ημερομηνία 27/12/2019 και την υπογραφή τού τότε υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, εξαιρεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μάλιστα, για πέντε χρόνια, ως το 2024 δηλαδή, όπως και οι δύο προηγούμενες που υπεγράφησαν το 2009 και το 2014, από το να αποζημιώνει χρηματικά επιβάτες όταν παραβιάζονται βασικά δικαιώματά τους (δείτε εδώ). Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει μεγάλη οργή, ειδικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μετά ωστόσο την κυκλοφορία της είδησης, η Hellenic Train έκανε σχετική ανάρτηση, ενημερώνοντας τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών για την απόφαση που πήραν.

«Η Hellenic Train δεν ενεργοποιεί την εξαίρεση για καταβολή αποζημιώσεων», έγραψε στο twitter.