Ανθή Βούλγαρη: «Φοβήθηκα μετά το χειρουργείο» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την υγεία της

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Φοβήθηκα μετά το χειρουργείο» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την υγεία της

Το πρωί του Σαββάτου (4/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα κατέρρευσε στον αέρα του MEGA, (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη έκανε λόγο για την «Κοινωνία ώρα Mega», τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη

«Δεν μπορώ να συνηθίσω το πρωινό ξύπνημα. Η πρωινή ζώνη είναι συνήθεια, αλλά είναι δύσκολη ζώνη. Στις αρχές με έπαιρνε λίγο από κάτω όταν έβλεπα ότι δεν πηγαίναμε καλά. Και εγώ και ο Ιορδάνης είμαστε πολύ θετικοί άνθρωποι.

Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας είδα ότι και ο Ιορδάνης ήθελε να ακολουθήσει το ρυθμό μου που ήταν πιο χαλαρός. Δεν έχουμε συζητήσει με το κανάλι για του χρόνου, αλλά θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Θέλω να… γεράσω με τον Ιορδάνη», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε στη συνέχεια: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ανθή Βούλγαρη σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει. Βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι. Δεν παίρνω το μέρος του ενός και του άλλου.

Εάν θεωρήσω ότι γίνεται λάθος από τη μία πλευρά θα το πω, αν γίνεται από την άλλη πλευρά θα το πω.

Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη και δεν θέλω να ξέρει ο τηλεθεατής τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Δεν τον αφορά κιόλας», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Δεν θα πάω για ποτό. Θα κάτσω στο σπιτάκι μου, με το σκυλάκι μου, με τις πυτζαμούλες και να χαλαρώσω.

Έχω ανάγκη να κάτσω στο σπίτι μου, να χαρώ το σπίτι μου, το νοικοκυριό μου, να κάνω τα γλυκά μου. Πάω σπίτι, σηκώνομαι μαγειρεύω, έχω και σύσκεψη.

Αλλά κάνω παράλληλα και μια αγροτική ζωή γιατί έχω τρέλα με τα άλογα».