«Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να...» - Σοκαρισμένη στο MEGA με την αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την σύντροφό του

Η φράση που χαράχτηκε στο μυαλό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να...» - Σοκαρισμένη στο MEGA με την αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την σύντροφό του

Ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ του Σαββάτου 4/3 βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όπου μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς έχει αναλάβει την υπεράσπιση πολλών οικογενειών των θυμάτων. Επειδή, όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης που υπήρξε νωρίτερα ο ίδιος "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ γιατί), θέλησε να μιλήσει λίγο παραπάνω γι' αυτό.

Έτσι, κατέληξε να αποκαλύπτει την φράση που του είπε η σύντροφός του (δείτε εδώ ποια είναι) η οποία σόκαρε τους πάντες στο πλατό. Μάλιστα, ο διάσημος ποινικολόγος αναφέρθηκε στις λίγες φορές που έχει κλάψει στη ζωή του, αναλύοντάς τες.

Η ατάκα της συντρόφου του Αλέξη Κούγια

«Δεν είχα δει δελτία ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα ούτε και είχα ακούσει τίποτα. Ήταν τόσος ο φόρτος εργασίας αυτές τις ημέρες και ήταν η πρώτη φορά που άκουγα περιγραφές. Συγχρόνως είχαν στείλει στο κινητό μου σκηνές από την κηδεία της νεαρής κυρίας 34 ετών στην Κατερίνη της οποίας ο σύζυγος είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και κινδυνεύει με πολλά προβλήματα στη σπονδυλική του στήλη. Μου έστειλαν τις σκηνές από την κηδεία και δεν είχα ζήσει δυστυχώς, ευτυχώς θα έλεγα, απευθείας επαφή και δεν ξέρω για ποιο λόγο… Εγώ γενικά είμαι σκληρός άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου, «έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι». Έχω κλάψει στον θάνατο του πατέρα μου και της μητέρας μου που κάθισα τέσσερις ώρες στο δωμάτιο της πριν τελειώσει η τελετή της κηδείας της και της ταφής της».

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μου βγήκε αυτό, αλλά λυπάμαι που σας χάλασα τον προγραμματισμό σας εχθές» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.