Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Σας ευχαριστούμε για...» - Η ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα του, Σταύρου

Οι αναρτήσεις των παιδιών του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Σας ευχαριστούμε για...» - Η ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα του, Σταύρου

Δεν έχει περάσεις ούτε μια ημέρα από την ανακοίνωση για τον θάνατο του Σταύρου Παντελίδη, πατέρα των Παντελή, Κωνσταντίνο και Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ ποιος το έκανε γνωστό).

Ο πατέρας του τραγουδιστή το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.

Οι δύο γιοί του Σταύρου Παντελίδη μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram έκανα γνωστή την ημερομηνία καθώς και την ώρα που θα γίνει η τελετή της κηδείας για τον πατέρα τους.

Οι αναρτήσεις των γιών του Παντελίδη για την ημερομηνία και την ώρα της κηδείας του

Η ανάρτηση των γιών του παντελίδη για την κηδεία του

Η ανάρτηση των γιών του παντελίδη για την κηδεία του

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη όταν είχε πρωτομπεί στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου του και οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί που τον μετέφεραν και στο νοσοκομείο.

Η κυρία Αθηνά και τα αδέρφια του σπουδαίου τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2016 σε ηλικία 32 ετών, έχουν έρθει αντιμέτωποι με έναν ακόμη γολγοθά. Ειδικά η σύζυγός του Αθήνα Παντελίδου, η οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο του Παντελή - δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της - βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.