Το αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σήμερα αύριο θα....» - Νέες εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σήμερα αύριο θα....» - Νέες εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου ο ίδιος και η οικογένειά του πέρασαν δραματικές στιγμές, καθώς ο ίδιος για πολλές ώρες δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, μέχρι που οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσωληνώσουν.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, και πλέον ο ίδιος βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης (δείτε εδώ την φωτογραφία του μέσα από την κλινική και τα πρώτα του λόγια), ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 6/3, μέσα από το Happy Day στον ALPHA θέλησε να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις για την υγεία του.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποσωληνώθηκε, βρίσκεται σε κανονικό δωμάτιο, σύντομα, σήμερα αύριο θα πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο. Σύντομα τον περιμένουμε να τον ξαναδούμε, να κάνουμε πλάκα, να γελάσουμε. Όλα πηγαίνουν καλά και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και εξήγησε πως θα επιστρέψει στην Super Κατερίνα όταν αναρρώσει πλήρως.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους το καλοκαίρι), η οποία ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, μίλησε στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών, και αναφέρθηκε στην περιπέτεια αυτή που πέρασε ο καλός της, ενώ προχώρησε και σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».