Κίνηση ανθρωπιάς - Ρίγη συγκίνησης με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, για την τραγωδία στα Τέμπη

Παρακίνησε πολύ κόσμο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς - Ρίγη συγκίνησης με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, για την τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2 έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και πολύς κόσμος, για να συμπαρασταθεί στις οικογένειές των θυμάτων, αναζητά τρόπους για να βοηθήσει. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εύκολο, ωστόσο υπάρχει κάτι που μπορεί να σώσει πολλούς ανθρώπους εκεί έξω.

Ο λόγος για την αιμοδοσία. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα άνοιξαν τις πόρτες τους για τους εθελοντές που θέλησαν να βοηθήσουν έμπρακτα τους συνανθρώπους τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Όλγας Ντάλλα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Όλγα Ντάλλα, η πρώην παίκτρια του GNTM (δείτε εδώ ποια παίκτρια έχασε την φίλη της στο δυστύχημα), η οποία πήγε για να δώσει αίμα και το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κέντρο στο οποίο βρέθηκε. Φυσικά, η κίνησή της συγκίνησε τους ακόλουθούς της και λειτούργησε ως ένα κίνητρο για να κάνουν το ίδιο και πολλοί ακόμη.

Όλγα Ντάλλα GNTM Τέμπη

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν 4.500 μονάδες (φιάλες) αίματος προσφέρθηκαν χθες από τους πολίτες στις υπηρεσίες αιμοδοσίας του ΕΣΥ για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, συγκινητική και το "ευχαριστώ" του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σε όλους όσοι ανταποκριθηκαν είναι αυτονόητο. Συνολικά από προχθές, Τετάρτη που έγινε το κάλεσμα για εθελοντική Αιμοδοσία, μέχρι χθες το βράδυ έχουν συλλεγεί 8.000 μονάδες αίματος. Για να αντιληφθεί κάποιος το κύμα της προσφοράς που αποκαλύφθηκε δυστυχώς σε αυτήν την τραγωδία, θα υπενθυμισουμε ότι τον Ιούλιο του 2018 που το ΕΚΕΑ απηύθυνε κάλεσμα για τους εγκαυματίες στο Μάτι, σε μια εβδομάδα είχαν συγκεντρωθει περίπου 15.000 μονάδες αίματος», είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος του ΕΚΕΑ, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.