Τραγωδία Τέμπη: «Ξέρω τι θα πει να αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου στις 8 και στις 8.30 να...» - Συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη στον αέρα του MEGA

Συγκινήθηκαν όλοι με τις δηλώσεις της για τους γονείς των θυμάτων...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Ξέρω τι θα πει να αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου στις 8 και στις 8.30 να...» - Συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη στον αέρα του MEGA

Έχουν περάσει πολλές ημέρες από την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνέλθει κανείς. Το μέγεθος της τραγωδίας είναι αδιανόητο, καθώς δεκάδες οικογένειες έχασαν τα παιδιά, τους γονείς και τους συντρόφους τους εκείνο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28/2 και ο πόνος τους είναι αβάσταχτος (δείτε εδώ την συνομιλία ενός πατέρα με το παιδί του μετά το δυστύχημα).

Από την πρώτη στιγμή, πλήθος κόσμου έσπευσε να δημοσιεύσει κείμενα και φωτογραφίες δείχνοντας συμπαράσταση σε αυτούς τους ανθρώπους και τους επιζώντες, ενώ αρκετοί διάσημοι έχουν τοποθετηθεί και στην τηλεόραση για το δυστύχημα.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την τραγωδία στα Τέμπη

Το πρωί της Δευτέρας 6/3, λοιπόν, στην εκπομπή του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξήγησε πως ξέρει πολύ καλά πως είναι να βιώνει κανείς μία τόσο ξαφνική απώλεια, γι' αυτό και ταυτίζεται απόλυτα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα ενός λάθους.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι είμαι, όπως και όλος ο κόσμος σήμερα στην Ελλάδα, συντετριμμένη. Ξέρω τι θα πει να αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου στις 8 και στις 8.30 να είναι νεκρός. Φαντάζομαι τις μανάδες και τους πατεράδες αυτών των παιδιών και, ταυτίζεσαι μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά.