Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Μας έκανε όλους να αισθανόμαστε τόσο...» - Μουδιασμένη η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Τα πρώτα της λόγια τρεις μέρες μετά την τηλεοπτική της απουσία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Μας έκανε όλους να αισθανόμαστε τόσο...» - Μουδιασμένη η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η Μπέττυ Μαγγίρα, όταν έγινε γνωστή η τραγωδία με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, δεν βγήκε καθόλου στον αέρα και κράτησε την ίδια στάση για τρεις ημέρες. Την Δευτέρα 6/3 όμως, επέστρεψε στο πλατό του OPEN για την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, μαζί με την ομάδα της.

Φυσικά, ήταν αρκετά αμήχανη και μαγκωμένη, καθώς δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό το δυστύχημα (δείτε εδώ την απολογία του σταθμάρχη), ενώ η ίδια ζήτησε χρόνο από τους τηλεθεατές, ώστε να μπορούν να επανέλθουν όλοι στην κανονική ροή του προγράμματος και στην πιο ψυχαγωγική πλευρά της ζωής, αλλά και της εκπομπής.

Αμήχανη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Βρισκόμαστε πάλι εδώ μετά από μια τριήμερη παύση. Μια παύση σεβασμού και τιμής απέναντι σε αυτή τη συγκλονιστική τραγωδία που μας έκανε όλους να αισθανόμαστε τόσο μικροί. Άλλωστε παρακολουθώντας μας τα τελευταία δύο χρόνια έχετε καταλάβει ότι προσπαθούμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό για να φτιάξουμε ένα παράθυρο αισιοδοξίας, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας. Αυτός είναι και ο ρόλος και ο σκοπός της ψυχαγωγίας και εμείς τον τιμούμε. Όχι εύκολα αυτές τις μέρες… Δεν παύει να είμαστε άνθρωποι, γονείς, μητέρες και σίγουρα μας επηρεάζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η εικόνα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος 5 μέρες μετά

Μια εβδομάδα έχει περίπου συμπληρωθεί μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη με την σύγκρουση των 2 τρένων, από την οποία 57 μέχρι στιγμής άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κι άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά -δείτε εδώ τα ανατριχιαστικά λόγια ενός πατέρα που έχασε τον γιο του.

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 6/3, η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στα Τέμπη στο σημείο της τραγωδίας και όπως βλέπουμε από το σχετικό βίντεο, οι συρμοί των δύο τρένων έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και νταλίκες μεταφέρουν τα τελευταία συντρίμμια σε χώρο του ΟΣΕ προκείμενου να ερευνηθούν.

Παράλληλα γίνονται εργασίες από τον ΟΣΕ για να αποκατασταθεί η γραμμή στο σημείο του δυστυχήματος.