Τέμπη: «Γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες...» - Όσα σοκαριστικά έζησε η Μπάρκα από την επίσκεψή της στο σημείο του δυστυχήματος

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες...» - Όσα σοκαριστικά έζησε η Μπάρκα από την επίσκεψή της στο σημείο του δυστυχήματος

Πολλές αλλαγές είδαμε να γίνονται στα τηλεοπτικά με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία, που συνέβη στα Τέμπη, καθώς πολλές εκπομπές τροποποίησαν εντελώς τη θεματολογία τους και άλλες αποφάσισαν να μη βγουν στον αέρα τις πρώτες ημέρες του συμβάντος, δίνοντας χώρο στην ενημέρωση.

Το Πάμε Δανάη λοιπόν από τη μεριά του αποφάσισε να πάει στο σημείο, που συγκρούστηκαν τα τρένα με τη Δανάη Μπάρκα να κάνει εκεί ένα από τα πιο σκληρά ρεπορτάζ, που έχει κάνει και θα κάνει στην καριέρα της μέχρι σήμερα (δείτε την εδώ στο τραγικό σημείο να παίρνει συνεντεύξεις).

Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα 6/3 η παρουσιάστρια βγήκε κανονικά στον αέρα με την ίδια να αποκαλύπτει - με σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων - όσα σκληρά είδε και έζησε στην περιοχή των Τεμπών.

Όσα έζησε η Δανάη Μπάρκα από το ρεπορτάζ της στο σημείο της Τραγωδίας των Τεμπών

«Η εκπομπή μας θέλουμε πάντα να είναι ψυχαγωγική, θέλουμε να κάνουμε εσάς να χαμογελάτε και να ξεχνάτε τα προβλήματά σας. Κάποιες φορές δεν γίνεται να είμαστε ψυχαγωγική, αλλά οτιδήποτε άγει την ψυχή μας είμαστε εδώ για να το μεταφέρουμε. Έχουμε πολλές μέρες να σας δούμε. Δεν νομίζω ότι ήταν και εύκολο να βγούμε και να πούμε τι;

Σήμερα επιστρέψαμε και φυσικά επιστρέφουμε με υλικό από αυτή την τραγωδία γιατί είναι μια τραγωδία που μας αφορά όλους. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι μπορούμε, να μην ξεχαστεί ποτέ τίποτα και να δίνουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη συμπόνια μας στους ανθρώπους που τώρα μας χρειάζονται, γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση τους.

Πηγαίναμε νιώθωντας ότι θα είμαστε ψύχραμοι. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που επικρατεί πάνω από το σημείο, δυστυχώς είναι τρομακτική. Ήταν σαν να κλαίει μια ολόκληρη πόλη για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε στην πόλη, γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια», είπε η Δανάη Μπάρκα.