Η Δανάη Μπάρκα στο σημείο των Τεμπών στην Λάρισα - Σοκαρισμένη από το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες των συγγενών που ακούει

Ενώ η εκπομπή της είναι εκτός αέρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η Δανάη Μπάρκα στο σημείο των Τεμπών στην Λάρισα - Σοκαρισμένη από το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες των συγγενών που ακούει

Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι έλληνες από την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, 20 χλμ έξω από την Λάρισα. Από το βράδυ της Τρίτης (28/2) όλα τα κανάλια έχουν στείλει εκπροσώπους τους για να μεταδώσουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της τραγωδίας.

Μέσα σε αυτούς είναι και η Δανάη Μπάρκα, που εκπροσωπεί μαζί με άλλους το κανάλι του MEGA. Να υπενθυμίσουμε ότι εκπομπή της «Πάμε Δανάη» βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού αέρα τις τελευταίες ημέρες και έχει αντικατασταθεί με ενημέρωση -δείτε εδώ ποιες άλλες δεν προβάλλονται.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα Τέμπη

Η παρουσιάστρια του MEGA είναι συγκλονισμένη από το μέγεθος της τραγωδίας στα Τέμπη και δεν μπορεί να πιστέψει πόσοι νέοι άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, τόσο άδικα.

Με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του "Πάμε Δανάη" έκανε γνωστό, πως όταν επιστρέψουν θα αναλύσουν τα πάντα και θα δείξουν τις μαρτυρίες όλων όσων βρίσκονταν εκεί και προσπαθούσαν να δώσουν έστω και λίγη ελπίδα στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων.

«Τέμπη 2023: Εικόνες που μας συντάραξαν και ιστορίες που μας ανατρίχιασαν τη Δευτέρα στο #pamedanai», έγραψε στην αντίστοιχη λεζάντα της φωτογραφίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει πριν από μερικά 24ωρα μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας έστω και με αυτόν τρόπο την ένδειξη σεβασμού της, προς τα θύματα και όσους αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους.

«Πρώτη φορά μπήκε άνοιξη με τόσο παγωμένη διάθεση. Μια ευχή παραπάνω κοιτώντας τον ουρανό να κάνουμε όλοι για τους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ζήσουν συνηθίζοντας αυτές τις απώλειες. Μια ευχή κανένας άνθρωπος στον κόσμο να μην βιώνει πόνο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.