«Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να...» - Ο κουμπάρος του Μαυρίδη & της Καθάργια "έσπασε" τη σιωπή του για το διαζύγιό τους

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσινόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για τον χωρισμό του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια, μετά από εννέα μήνες γάμου, καθώς τίποτα δεν έδειχνε να υπάρχει ανάμεσά τους που να δημιουργεί προβλήματα. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού ενός ζευγαριού (δείτε εδώ την πρώτη της κίνηση μετά το διαζύγιο).

Ένας από τους ανθρώπους που γνώριζε την κατάσταση ωστόσο, είναι ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο πρώην παίκτης του Nomads και personal trainer ο οποίος τους πάντρεψε (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για τον χωρισμό τους). Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους.

Η αποκάλυψη του κουμπάρου του Μαυρίδη και της Καθάργια για τον χωρισμό τους

«Τα παιδιά να' ναι καλά και τα δύο, άσχετα αν έγινε ό,τι έγινε. Βέβαια, η ανάρτηση που έκανα στο Instagram δεν έχει να κάνει με αυτό το πράγμα. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πούνε θα το πούνε. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να μην πάρω μέρος, δεν θέλει και ο ίδιος να πάρει μέρος», πρόσθεσε αμέσως μετά και κατέληξε: «Είναι κάτι που μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις».

Δεν αντάλλαξαν ούτε ένα φιλί στην τελευταία τους κοινή έξοδο

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες τους από την τελευταία τους κοινή έξοδο τον περασμένο Δεκέμβριου σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με άλλους παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης του STAR. Δεν φαίνεται να υπήρχαν πολλά τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους, καθώς ούτε αγκαλιαζόντουσαν ούτε αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά όπως θα συνέβαινε σε άλλη περίπτωση, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν η ρήξη στην σχέση τους είχε ξεκινήσει να υπάρχει από τότε.

Μαυρίδης Καθάργια

Μαυρίδης Καθάργια τελευταία έξοδος

Μαυρίδης Καθάργια χωρισμός