Τέμπη: «Πάει και χορεύει στα μπουζούκια;» - Ξέσπασε η Καινούργιου με την απόφασή της Πάολα να τραγουδήσει μετά την εθνική τραγωδία

Ασύλληπτο ''άδειασμα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Πάει και χορεύει στα μπουζούκια;» - Ξέσπασε η Καινούργιου με την απόφασή της Πάολα να τραγουδήσει μετά την εθνική τραγωδία

Πολλές αντιδράσεις βλέπουμε να έχουν δημιουργηθεί μετά την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να επιστρέψουν στα νυχτερινά κέντρα, που εμφανίζονται μετά τα όσα συνέβησαν στη χώρα με το τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε λόγω της Τραγωδίας στα Τέμπη.

Πολλά μαγαζιά διασκέδασης λοιπόν έμειναν κλειστά και άλλα από το Σάββατο 4/3 μετά τη λήξη τους 3ημερου πένθους είδαμε να ανοίγουν, με την Πάολα για παράδειγμα να ανακοινώνει, πως ανέβηκε στην πίστα με σκοπό να βοηθήσει τους τραυματίες μέσω της αμοιβής της (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της).

Τα σχόλια για την κίνηση αυτή ήταν πολλά και διαφορετικά με την Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 6/3 μέσα από το Super Κατερίνα να κάνει ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για την όλη κατάσταση.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το άνοιγμα των μπουζουκιών μετά το εθνικό πένθος

«Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος από την απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σάββατο 4/3. Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο. Στο συλλογικό πένθος μπορεί να μην πενθούμε τον αδερφό μας, το παιδί μας, τον διπλανό μας, πενθούμε όλοι και έχουμε ψυχοπλακωθεί με όλο αυτό που συμβαίνει.

Οι συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους δεν έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, δεν ζήτησαν κάτι τέτοια. Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν το μαγαζί και παρ’ όλα αυτά να πουν ότι τα έσοδα θα τα δώσουν εκεί…

Είναι και άλλοι καλλιτέχνες, μην στοχοποιούμε μόνο την Πάολα. Δεν το πάω προσωπικά στην Πάολα γιατί ξέρω απ’ όσους εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε πίστες, εκείνη είναι η πιο κυρία. Ξέρω πόσο βοηθάει κόσμο, χωρίς να το διαφημίζει. Στην παρούσα φάση – και δεν το λέω μόνο για την Πάολα – όταν μιλάμε για εθνικό πένθος σημαίνει εθνικό πένθος.

Ο κόσμος που πήγε να διασκεδάσει εκεί με προβληματίζει, γιατί έμαθα ότι τα μαγαζιά ήταν κατάμεστα. Τα βάζω και με τον κόσμο που πηγαίνει. Έμαθα ότι ήταν γεμάτα τα μαγαζιά. Ποια είναι η ενσυναίσθηση του κόσμου που πάει και χορεύει στα μπουζούκια; Έμαθα ότι συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πιο γεμάτο και από την πρεμιέρα. Ο κόσμος γιατί πήγε;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.