Μετά τον Βέρτη σειρά παίρνει η Πάολα - Η ανακοίνωση για την δωρεά για τα Τέμπη

Η ανάρτηση της στο Instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μετά τον Νίκο Βέρτη που έμενε ανοιχτό το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης (δείτε εδώ την ανακοίνωση του), που εμφανίζεται, το βράδυ του Σαββάτου (4/3) αποφάσισε να μείνει ανοιχτό το μαγαζί που εργάζεται η Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δεν ένιωσε και τόσο ωραία για να εμφανιστεί, με την τραγωδία στα Τέμπη να είναι τόσο "φρέσκια".

Μάλιστα, τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε ολόκληρη της Ελλάδα, δεν άνοιξαν το βράδυ του Σαββάτου, ενημερώνοντας το κοινό μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ τις αναρτήσεις των μαγαζιών).

Η ανακοίνωση της Πάολας και η δωρεά για τα νοσοκομεία της Λάρισας

Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά και ανακοίνωσε πως την αμοιβή της από την εν λόγω βραδιά θα την προσφέρει στα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Μάλιστα, σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο TikTok δείχνουν την Πάολα να βρίσκεται στη σκηνή και να λέει: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας».

@georgelouko

♬ πρωτότυπος ήχος - Γιωργος Λ.

Τι συνέβη με την Πάολα και τον Πλούταρχο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πλούταρχος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως το Σάββατο 4/3 δεν θα βρισκόταν στη σκηνή, παρόλο που η συνάδελφός του βγήκε κανονικά να τραγουδήσει.

«Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετέχω απόψε στο πρόγραμμα του Fever», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Γιάννη Πλούταρχου.

Γιάννης Πλούταρχος Τέμπη