Μετά τον Μάστορα παίρνουν σειρά και άλλοι - Τα νυχτερινά μαγαζιά που θα μείνουν κλειστά

Με αφορμή της τραγωδία στα Τέμπη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μετά τον Μάστορα παίρνουν σειρά και άλλοι - Τα νυχτερινά μαγαζιά που θα μείνουν κλειστά

Μετά την γνωστοποίηση της Τραγωδίας στην κοιλάδα των Τέμπων, το πρωί της Τετάρτης (1/3) όπως οι εκπομπές (δείτε εδώ ποιες) έτσι και τα νυχτερινά μαγαζιά απόφάσισαν να μην μείνουν ανοιχτά, ώς ένδειξη σεβασμού και πένθους για τους νεκρούς και τους τραυματίες της τραγωδίας.

Πρωτοπόρος έγινε ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή δε θα κάνουν οι εμφανίσεις (δείτε εδώ την ανάρτηση της τραγουδίστριας).

Με τη σειρά του λοιπόν και ο Μάστορας έκανε μια ανάρτηση την Τετάρτη 1/3 στο instagram μέσα από την οποία ανακοινώνει και εκείνος την αποχή του από τα καλλιτεχνικά, ενώ παράλληλα ευχήθηκε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

«Οι καλλιτέχνες, οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση του “Έναστραν” δηλώνουν συντετριμμένοι για την ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη στη χώρα μας με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συμμετέχουν στο τριήμερο Εθνικό Πένθος αποφασίζοντας την αναβολή ιδιωτικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2/3 καθώς και τη μη λειτουργία του Έναστρον την Παρασκευή 3/3.

Εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Μάστορας - ανάρτηση

Τα μαγαζιά που δεν θα ανοίξουν ως ένδειξη σεβασμού για την τραγωδία στα Τέμπη

Τα νυχτερινά μαγαζιά θέλοντας να δείξουν το μέγεθος της τραγωδίας θα διακόψουν την λειτουργία τους για αυτές τις μέρες. Ανάμεσα σε αυτά που το έχουν ήδη κοινοποιήσει είναι το το Έναστρον, Ακτή Πειραιώς, Ωμέγα Stage Athens (Γιώργος Τσαλίκης - Γιώργος Γιαννιάς), Κέντρο Αθηνών (Γιώργος Μαζωνάκης), TOKIO (Ιουλία Καλλιμάνη), Βοτανικός (Γιώργος Σαμπάνης - Έλενα Παπαρίζου) και Hotel Ερμού (Άννα Βίσση).

Η ανακοίνωση του Alpha για τις έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμά του

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του σταθμού έχει γίνει γνωστό, πως σήμερα Πέμπτη 2/3, στις 20:00 θα μεταδοθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η επανάληψη της εκπομπής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, οι ελληνικές σειρές ΣΑΣΜΟΣ, ΙΙ και ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ και η ελληνική ταινία ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, δεν θα μεταδοθούν.

Αύριο, Παρασκευή 3/3 το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13:00 και η έκτακτη ενημέρωση συνεχίζεται με το Tlive.

Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, και η ξένη ταινία COURAGE UNDER FIRE, δεν θα μεταδοθούν.

Το Σάββατο 4/3 ο Alpha, συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών αποφασίζει την αναβολή του ζωντανού show Just the 2 of us. Θα επιστρέψει το Σάββατο, 11/3 στις 20:00 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Κοκλώνη).

Θα μεταδοθούν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».

Την Κυριακή 5/3 θα μεταδοθεί ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η σειρά «Σασμός». Η επανάληψη της ελληνικής σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV, δεν θα μεταδοθεί.

Σασμός