Πρωινό μας: Δεν θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ σήμερα 1/3 η Φάιη Σκορδά

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Δεν θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ σήμερα 1/3 η Φάιη Σκορδά

Δεν θα προβληθεί σήμερα 1/3 η εκπομπή Πρωινό μας με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά, όπως έγινε γνωστό και κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά. Τα κανάλια, θα κάνουν μεγάλες αλλαγές στα προγράμματα τους λόγω της τραγωδίας που έχει σημειωθεί στην Λάρισα.

Έπειτα από σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη, 32 άνθρωποι μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ 85 είναι οι τραυματίες και μέχρι και αυτή την στιγμή γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμών.

Επίσης, εκτός OPEN θα βρεθεί και η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Δείτε τα ανατριχιαστικά βίντεο λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση των τρένων

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την σύγκρουση των τρένων στην Λάρισα

Λάρισα σύγκρουση τρένων

«Η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού ατόμων, στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών παραμένει σε εξέλιξη. Οι προσπάθειες των Πυροσβεστικών Δυνάμεων αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τα οποία έχουν ανατραπεί και εκεί παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δυσκολία απεγκλωβισμού.

Η επιχείρηση των Πυροσβεστών στα συγκεκριμένα βαγόνια γίνεται με τη βοήθεια τεσσάρων ειδικών γερανοφόρων οχημάτων, που θα ανασηκώσουν τους συρμούς. Μέχρι στιγμής ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 32.

Από τους 85 τραυματίες που είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, παραμένουν για νοσηλεία οι 53, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει. Η Ελληνική Αστυνομία με τον ιατροδικαστή, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρονται οι σοροί.

Στο νοσοκομείο, βρίσκονται αξιωματικοί της Αστυνομίας μαζί με ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να συνδράμουν στη διαδικασία και να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τους συγγενείς των θυμάτων. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».