Super Κατερίνα: «Πόσο κατίνα είναι η Ελευθερίου! Ντροπή, τραγική» - Η Καινούργιου "ξεφτίλισε" δημόσια την Ελευθερία

Με αφορμή τα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Στάθη Σχίζα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: «Πόσο κατίνα είναι η Ελευθερίου! Ντροπή, τραγική» - Η Καινούργιου

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας ενός από τα θύματα Τέμπη (δείτε εδώ), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αλλάξει λίγο το βαρύ κλίμα της εκπομπής της και να περάσουν σε κάτι πιο ανάλαφρο και ψυχαγωγικό.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν να σχολιάζουν το Survivor All Star και συγκεκριμένα το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με αφορμή μερικούς τσακωμούς που υπήρξαν με πρωταγωνίστρια εκείνη, παραδέχθηκε στον Στάθη πως ποτέ δεν έλαβε μηνύματα και σχόλια από την σύντροφό του, λέγοντας πως όλα αυτά που του μετέφερε ήταν από τη φαντασία της, κάτι που φυσικά πήρε τεράστιες διαστάσεις.

«Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Ελευθερίας στον Στάθη, ο οποίος αμέσως μετά στο συμβούλιο ανακοίνωσε πως αποχωρεί -δείτε εδώ το απόσπασμα.

Δείτε επίσης: «Η ψυχική υγεία...» - Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Ελευθερίου

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω.

Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ.

Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα, Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Με άλλον αγκαλιά στα χιόνια - Το βίντεο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου