Survivor All Star 5/3 highlights: Βόμβα! Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς λόγω της Παναγιώταρου - Τι συνέβη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star 5/3 highlights: Βόμβα! Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς λόγω της Παναγιώταρου - Τι συνέβη

Ένα ακόμα απολαυστικό και γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 5/3 στο Survivor All Star, στο τέλος του οποίου μάλιστα είδαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση.

Τα 5/3 highlights του Survivor All Star

«Η αρχή του τέλους σου Μαρτίκα! Σε έκαναν όλοι...» - Τα "καρφιά" του Βασάλου για τον φαρμακοποιό

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι μέσα στα νεύρα και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις απόψεις τους για το (4/3) συμβούλιο του νησιού, που ο Σπύρος Μαρτίκας για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστούσε (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και στην συνέχεια του Νικόλα Αγόρου, να αναφέρονται στον φαρμακοποιό με όχι και τόσο καλά λόγια. Ο λόγος φυσικά, τα "μαγειρέματα" του στην αντίπαλη ομάδα.

«Αρχή του τέλους για Μαρτίκα, σε κάνανε πέρα οι φίλοι σου», είπε ο Βασάλος.

«Να τον φωτίσει ο θεός και να μη λέει ασυναρτησίες, γιατί εγώ γελάω, απλά!», συμπλήρωσε ο Νικόλας Αγόρου.

«Δεν θα μείνω...» - Ατύχημα για τον Πρίαμο στην καλύβα

Μετά τα "καρφιά" του Βασάλου και του Αγόρου για τον Σπύρο Μαρτίκα σχετικά με το (4/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star στην ομάδα των διασήμων ο Μάριος Πρίαμος ανακοίνωσε το ατύχημα που είχε και έσπασε το χέρι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του, τους είπε ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του δεξί χεριού του και ότι σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού, θα πρέπει να μείνει εκτός από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον ίδιο να μην προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

«Πονάω λίγο αλλά πηγαίνει λίγο καλύτερα. Μου είπαν η γιατροί ότι για να περάσει εντελώς και να γίνω καλά θα πρέπει να μείνω εκτός για περίπου ένα μήνα. Δεν πρόκειται να το κάνω όμως δεν γίνεται, δεν θα μείνω εκτός. Είπαμε θα βλέπουμε τους στίβους μάχης και θα κρίνουμε αναλόγως», είπε ο παίκτης του survivor.

«Με έχετε εκθέσει!» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ελευθερίου και Μαρτίκα για τον Σχίζα

Εδώ και λίγες μέρες παρακολουθήσαμε στο Survivor all star ότι στην ομάδα των διασήμων επικρατεί ο κακός χαμός, διότι συμβαίνουν πολλά. Ο τσακωμός του Μπάρτζη με την Ελευθερίου (δείτε το εδώ) και το κερασάκι στην τούρτα η αποκάλυψη της τραγουδίστριας στον Σχίζα (δείτε την εδώ).

Βέβαια, τα "αίματα" στο (5/3) επεισόδιο όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Μπάρτζη και του Σχίζα να μην συνυπάρχουν με τους υπόλοιπους από την κόκκινη ομάδα και να βρίσκουν την τροφή του μόνοι τους χωρίς να "βαραίνουν" τους άλλους.

Ο πρωτοπόρος του τσακωμού φυσικά ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, που έριξε όλες τις ευθύνες στην Ελευθερία και αυτή αρνήθηκε τα πάντα.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός. Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor All Star.

«Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του».

Όταν, δε, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου, για το σχίσμα που προκάλεσε στην κόκκινη ομάδα, εκείνη έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την οργή της. «Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα».

«Εξαφανισμένοι στην Ζούγκλα» - Έβγαλαν τα "φτυάρια" η Ελευθερίου με Ευρυδίκη για Μπάρτζη & Σχίζα

Πριν τον άγριο τσακωμό της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα για την συμπεριφορά και την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα στο (5/3) επεισόδιο του Survivor all star, η τραγουδίστρια πήγε με την φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο δάσος και ξεκίνησαν να "κράζουν".

Οι δυό τους αναφέρονταν στον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, που έχουν χαθεί από την καλύβα των κόκκινων και εμφανίζονται μόνο για τους στίβους μάχης και το φαγητό. Μια κατάσταση που δεν είναι ομαδική σύμφωνα με τις παίκτριες της κόκκινης ομάδας.

«Ευτυχώς που έχω εσένα. Αυτή τη στιγμή επειδή ψήφισα την Ελένη με έχουν στη μπούκα. Δεν μου απευθύνουν τον λόγο. Εγώ σαν άνθρωπος δεν θα το έκανα αυτό. Αύριο μεθαύριο που θα ψηφιστώ εγώ θα είναι όλα τέλεια» είπε η Κύπρια τραγουδίστρια στη φίλη της.

Στην πορεία, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είπε στην κάμερα του ριάλιτι: «Από το πρωί έφτιαξα αλάτι, το έξυσα, το μάζεψα, έτριψα καρύδα να βάλουν το ρύζι τους. Εγώ δεν το τρώω, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να κάνουμε πράγματα όλοι ο ένας για τον άλλο να βελτιώνουμε το βιωτικό μας επίπεδο. Υπάρχουν όμως, άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα όλη μέρα και μιλάω για τον Στάθη και τον Νίκο που είναι εξαφανισμένοι στη ζούγκλα. Τους βλέπουμε μόνο όταν μαγειρεύουμε και στα αγωνίσματα μετά».

«Ο Μαρτίκας μου τα είπε όλα» - Εκτός εαυτού η Ελευθερία λίγο πριν το αγώνισμα

Από την αρχή του (5/3) επεισοδίου του Survivor all star έχουμε δει την Ελευθερία Ελευθερίου να "δίνει" πόνο με τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα. Πρώτο ο τσακωμός της στην καλύβα με τον Σπύρο Μαρτίκα και μετά, λίγο πριν τον αγώνα μάχης.

Κλασσικά, λίγο πριν ξεκινήσουν το στίβο μάχης για την ασυλία ή τα έπαθλα φαγητού, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους κόκκινους για το πως είναι η κατάσταση στην καλύβα και τότε ξεκίνησε η Ελευθερία Ελευθερίου να απολογείται και να προσπαθεί να βγεί από "πάνω" μετά τα όσα προκάλεσε.

Εκεί οι τόνοι ξέφυγαν και η τραγουδίστρια ξεκίνησε να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και ότι έχει ξεφτιλιστεί στο πανελλήνιο και τότε ο Σχίζας την ρώτησε με ειρωνικό τρόπο, αν είναι μέσα στους ανθρώπους, που έκανε κάτι τέτοιο και η ίδια δεν μπορούσε να απαντήσει κάτι και επαναλαβάνονταν.

Εκείνη την στιγμή η τραγουδίστρια έριξε την "βόβμα" λέγοντας ότι ο Μαρτίκας off camera της τα είπε όλα για τα προσωπικά του.

«Ο Μαρτίκας μου είπε όλα τα προσωπικά του Στάθη», είπε η Ελευθερίου.

«Τι λέει αυτή μωρέ! Λάθος άνθρωπο βρήκες να θίξεις», συμπλήρωσε φωνάζοντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το (5/3) αγώνισμα ασυλίας

Ο στίβος μάχης του (5/3) επεισοδίου στο Survivor all star τελειώσε και οι δύο ομάδες πόντο - πόντο προσπάθησαν να κερδίσουν για πάρουν την ασυλία και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού θεατές, αλλά και να γεμίσουν την κοιλία τους με μια πεντανόστιμη τορτίγια.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά τους τσακωμούς αλλά μόνο μια κατάφερε να φτάσει το σκόρ 10-8 και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Όπως σας ενημερώσαμε και εμείς εδώ στο Youweekly.gr και επιβεβαιωνόμαστε για μια ακόμη φορά, οι ΜΠΛΕ κέρδισα!

«Είναι ανθρωποφάγο και...» - Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας

Στο (5/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star, η ομάδα των κόκκινων μετά την ήττα τους έπρεπε να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα διαλέξουν για πρώτο υποψήφιο. Βέβαια, πριν ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την ομάδα για την κατάσταση που επικρατεί στην καλύβα τους.

Μετά το ξέσπασμα την Ευρυδίκης προς το πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση και στις δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο survivor που έχει συμμετάσχει και τότε έριξε την "βόμβα" της... αποχώρησης.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία.

Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούσα να κάνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχεμ μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι».

Όσο κι αν προσπάθησαν αρκετοί, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου, που μπορεί να είπε πολλά λάθος πράγματα (δείτε τα εδώ) να του αλλάξουν γνώμη, ο Στάθης Σχίζας ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

«Επειδή με έχεις στεναχωρήσει...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Ελευθερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου

Στο (5/3) survivor all star είδαμε από την αρχή του επεισόδίο οι μπλέ να "καρφώνουν" του κόκκινους για την ψυχολογίας τους και όχι μόνο Βέβαια, δεν έχουν άδικο, διότι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει μια αποκάλυψη στον Στάθη Σχίζα για την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που τον διέλυσε ψυχολογικά.

Όμως ο Στάθης τα αποκάλυψε όλα αυτά στους συμπαίκτες του γιατί προκλήθηκε μεγάλη αναμπουμπούλα στην ομάδα, πριν τον στίβο μάχης.

Ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφο μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. «Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις». Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι».

«Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε κλώτσησε λίγο αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες κουβέντες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία και εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι».

«Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής. «Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου.

Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο νικητής του περσινού Survivor μιλώντας στον Νίκο Μπάρτζη, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σπύρο Μαρτίκα το βράδυ της Κυριακής.

«Σου τα λέω τώρα γιατί μετά τα τελευταία περιστατικά δεν μπορώ να σε προστατεύσω ψυχολογικά, μου λέει οπότε και ήθελε να με διαλύσει ψυχολογικά. Μου τα είπε δηλαδή εκδικητικά».

Αυτό είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Στο επεισόδιο του Survivor all star υπήρξαν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως ίντριγκες, τσακωμοί, αλλά και μια οικεοθελή αποχώρηση, κάτι που προβλημάτισε τους πάντες.

Βέβαια μέσα σε όλα έπρεπε και η ομάδα των διασήμων να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα. Τα ονόματα που ψηφίστηκαν ήταν τρία, αλλά μόνο ένα ήταν αυτό που διάλεξαν οι περισσότεροι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε, ο παίτκτης που ψηφίστηκε από τους περισσότερους ήταν... η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.