Survivor All Star spoiler 5/3: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο ασυλίας

Θα γίνει μεγάλος χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/3: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο ασυλίας

Άλλη μία μάχη θα δοθεί απόψε (5/3) το βράδυ στο κανάλι του ΣΚΑΙ και στο Survivor All Star, καθώς μαχητές και διάσημοι θα μπουν στην "αρένα" και θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ώστε να μη χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά, όμως, πως μόνο μία ομάδα μπορεί να φτάσει τους δέκα πόντους πρώτη κάθε φορά! Ποια θα είναι αυτή;

Στο χθεσινό (4/3) επεισόδιο οι μπλε, παρόλο που αρχικά έχαναν, κατάφεραν να "γυρίσουν" το παιχνίδι προς όφελός τους και πήραν τη νίκη. Μπορεί να έφαγαν καλά, αλλά είδαν την συμπαίκτριά τους, Χριστίνα Κεφαλά, να αποχωρεί, επομένως τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Δεν θέλουν να δουν άλλο δικό τους διαγωνιζόμενο να φεύγει.

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (5/3) το έπαθλο φαγητού και ασυλίας στο Survivor All Star

Στους κόκκινους από την άλλη πλευρά, γίνεται ο κακός χαμός, επομένως, ίσως τους κάνει καλό να "φύγουν από την μέση" ορισμένοι παίκτες (δείτε εδώ ποιος έγινε ξαφνικά ο πιο μισητός). Ίσως θέλουν να το αποφύγουν, γιατί όσο περισσότεροι είναι μπορεί να θεωρούν ότι τους βοηθάει να νικήσουν, αλλά για κακή τους τύχη, θα χάσουν για άλλη μία φορά σερί από τους αντιπάλους τους και έτσι θα πρέπει να συσκεφθούν και να δώσουν ένα όνομα προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι αυτό;

Stay tuned. Θα μάθουμε σε λίγο...

Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ ποιοι δεν ήθελαν να επιστρέψουν), όλοι θεώρησαν πως τα "μπλεξίματα" είχαν τελειώσει και οι μόνες αποχωρήσεις που θα βλέπαμε θα ήταν αυτές από την ψηφοφορία του κοινού.

Παρόλα αυτά, όλα θα ανατραπούν, καθώς τις επόμενες ημέρες θα δούμε τον Στάθη Σχίζα να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, αφήνοντας μια για πάντα το Survivor All Star πίσω του, μαζί με την παραλία του Άγιου Δομίνικου και τους συμπαίκτες του.

Ο πραγματικός λόγος είναι άγνωστος μέχρι στιγμής, διότι δεν έχει δώσει κάποιο σοβαρό δείγμα ενόχλησης με κάποιον συμπαίκτη του και ούτε υπάρχει κάποια κρίσιμη πληροφορία για την υγεία του ίδιου ή κάποιου αγαπημένου του προσώπου εκτός ριάλιτι.

Όμως, μετά το χθεσινό (4/3) επεισόδιο, όπου ανέφερε πως πληροφορήθηκε κάτι από την Ελευθερία Ελευθερίου που τον διέλυσε, άρχισαν να μεγαλώνουν οι υποψίες και τα βλέμματα στρέφονται και προς την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όλα δείχνουν πως ένα νέο σκάνδαλο θα δημιουργηθεί στο σόου επιβίωσης μετά από αυτό με τον Πρίαμο και την Ελευθερίου. Μάλιστα, στο trailer του σημερινού (5/3) επεισοδίου φαίνεται πως ο ίδιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια (δείτε το εδώ).