Οι πρώτες φωτογραφίες από τα μπουζούκια το Σάββατο 4/3 - Ποιοι διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε είδαμε να μη λειτουργούν πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας μιας και από την Τετάρτη 1/3 είχε κηρυχθεί σε όλη τη χώρα 3ημερο εθνικό πένθος με τα μαγαζιά και τους καλλιτέχνες να αφήνουν πίσω τους τη διασκέδαση του κοινού έστω για την Παρασκευή 3/3.

Σε ό,τι αφορά το Σάββατο 4/3 είδαμε να δiίστανται οι απόψεις σχετικά με το αν θα έπρεπε να λειτουργήσουν τα μπουζούκια μιας και το πένθος από την Τραγωδία στα Τέμπη ήταν ακόμα πολύ φρέσκο.

Για το λόγο λοιπόν αυτό, τα περισσότερα μαγαζιά έμειναν κλειστά με την Πάολα και τον Νίκο Βέρτη να αποφασίζουν να κάνουν την εξαίρεση, καθώς έκριναν πως δεν έπρεπε να μείνουν χωρίς δουλειά τόσοι εργαζόμενοι, δωρίζοντας τα έσοδά τους σε θύματα της υπόθεσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Καινούργιου για το άνοιγμα των μπουζουκιών).

Τα πρόσωπα που διασκέδασαν στον Νίκο Βέρτη το Σάββατο 4/3

Το Yton λοιπόν, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης ήταν κατάμεστο και το Σάββατο 4/3 με πλήθος κόσμου να αποθεώνει τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα εντόπισε τον Νικηφόρο κατά την είσοδό του στο μαγαζί.

Εκεί ήταν και τα γνωστά μοντέλα από το GNTM με την παρέα των Εμμανουέλα Μάινα, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Μαρίνα Γρηγορίου μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Κελίδη να διασκεδάζουν, χορεύοντας τις επιτυχίες του Βέρτη.

Νικηφόρος - Yton

Βέρτης - Μοντέλα από GNTM

Μαρίνα Γρηγορίου - σύντροφος

Η ανακοίνωση του Βέρτη για την εμφάνισή του στα μπουζούκια λίγο μετά την εθνική τραγωδία

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ», είπε ο Νίκος Βέρτης.