«Πάμε κι όπου βγει» - "Σείστηκε" το πλατό της ΕΡΤ με την φράση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Συλλυπητήρια, κουράγιο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάμε κι όπου βγει» -

Από σήμερα, Δευτέρα 6/3, οι εκπομπές έχουν αρχίσει να βγαίνουν κανονικά στον αέρα, εφόσον το τριήμερο πένθος που κηρύχθηκε πέρασε και ο κόσμος, πέρα από το να ενημερωθεί για την τραγωδία στα Τέμπη, έχει ανάγκη να ψυχαγωγηθεί και να ξεχαστεί από όλο αυτό τον θρήνο που βιώνει η χώρα (δείτε εδώ την περιγραφή του 18χρονου που σώθηκε στο 2ο βαγόνι).

Έτσι, λοιπόν, και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά, η οποία παντρεύεται, βγήκαν στην ΕΡΤ με την εκπομπή τους Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην πουν δυο λόγια για το δυστύχημα. Το έκαναν, όμως, μέσα από ένα σκετσάκι, κατά το οποίο ο παρουσιαστής είπε την φράση "πάμε και όπου βγει" που φέρεται πως είπε ο μηχανοδηγός πριν την σύγκρουση, προκαλώντας ανατριχίλα.

Τα συγκινητικά λόγια του Σεργουλόπουλου & της Μελιτά για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ήταν πολύ δύσκολες οι μέρες και συνεχίζουν να είναι πολύ δύσκολες. Εμείς εδώ βρισκόμαστε για να σας κρατήσουμε παρέα, να μάθουμε και λίγα πράγματα περισσότερα. Η ενημέρωση είναι σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό το οποίο περιμένουμε από μία τηλεόραση, από τις ειδήσεις, από ένα κανάλι. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που αυτές τις μέρες πενθούν, είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτούς», ανέφερε έπειτα ο ίδιος.

Ενώ, από την πλευρά της, η Τζένη Μελιτά δήλωσε: «Από εμάς χρειαζόταν να πούμε μόνο λίγα λόγια. Συλλυπητήρια, κουράγιο. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις μέρες».

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σταθμαρχείο

Όσο οι Αρχές αναζητούν τους υπεύθυνους για την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ ποιος άλλος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και πώς εμπλέκονται γιατροί στην υπόθεση), η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, βρέθηκε στον τόπο του "εγκλήματος", στον χώρο δηλαδή που βρισκόταν ο σταθμάρχης τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης και κατέγραψε τον πίνακα ελέγχου.

Μάλιστα, ανέδειξε και ποιο ακριβώς είναι το κλειδί που θα μπορούσε να έχει γυρίσει ο 60χρονος, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό τρόμου που βίωσαν δεκάδες άνθρωποι, ενώ υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει αυτό το μοιραίο λάθος (δείτε το εδώ).