Τραγωδία Τέμπη: Μοίρασαν μπομπονιέρες στη μνήμη της - Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο της 28χρονης Ελπίδας

Εικόνες μεγάλης θλίψης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: Μοίρασαν μπομπονιέρες στη μνήμη της - Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο της 28χρονης Ελπίδας

Λίγες ημέρες μετά την Τραγωδία στα Τέμπη και την ταυτοποίηση των περισσότερων θυμάτων, βλέπουμε σιγά σιγά να ξεκινούν οι πρώτες τελετές αποχαιρετισμού με τις κηδείες των εκλιπόντων να γίνονται σε κλίμα απίστευτου πόνου και θλίψης.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 6/3 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο σε θύματα από τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Καρδίτσας (δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες), ενώ έγινε γνωστό, πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κηδεύτηκε στην Αταλάντη η 28χρονη Ελπίδας.

Η νεαρή φοιτήτρια έχασε τη ζωή τόσο άδοξα και άδικα με την κάμερα του T-live να καταγράφει πλάνα από την κηδεία της, στην οποία έσπευσε όλο το χωριό, συγγενείς και συμφοιτητές της για το τελευταίο αντίο.

Σε πολύ βαρύ κλίμα η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας που ''έφυγε'' στην Τραγωδία των Τέμπη

Το κλειδί που δεν γύρισε ποτέ και κόστισε τόσες ζωές στα Τέμπη

Όσο οι Αρχές αναζητούν τους υπεύθυνους για την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ ποιος άλλος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και πώς εμπλέκονται γιατροί στην υπόθεση), η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, βρέθηκε στον τόπο του "εγκλήματος", στον χώρο δηλαδή που βρισκόταν ο σταθμάρχης τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης και κατέγραψε τον πίνακα ελέγχου.

Μάλιστα, ανέδειξε και ποιο ακριβώς είναι το κλειδί που θα μπορούσε να έχει γυρίσει ο 60χρονος, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό τρόμου που βίωσαν δεκάδες άνθρωποι, ενώ υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει αυτό το μοιραίο λάθος (δείτε το εδώ).