Κώστας Παπαδόπουλος: «Τον έβαλα στο σπίτι μου και με είπε πουλημένο!» - Τα "καρφιά" του για παίκτη του Survivor all star

«Έχει γίνει πλέον πολύ ανθρωποφαγικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστας Παπαδόπουλος: «Τον έβαλα στο σπίτι μου και με είπε πουλημένο!» - Τα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star, που αποχώρησε με γεμάτες τσέπες από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ με πόσα) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά για την φετινή εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων, ο ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε και στις νέες προσθήκες στις ομάδες του παιχνιδιού, αλλά και τα ανακατέματα που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor all star

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ’ ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει. Εγώ τα έβρισκα με όλους πάντως. Το παιχνίδι το είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε», δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Έχει γίνει πλέον πολύ ανθρωποφαγικό. Μαλώνουν ποιος θα μείνει αυτή τη βδομάδα, ποιος δεν θα βγει στον τάκο. Υπάρχουν ομάδες. Πολλοί παίκτες, ένα έπαθλο. Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τους παίκτες που είναι ακόμη μέσα, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Οι άνθρωποι που λένε ότι «εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες» είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα. Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε και πουλημένο».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Κώστας Παπαδόπουλος θεωρεί ως μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιωρίκα Πιλίδη, ενώ παραδέχεται ότι θα ξαναπήγαινε στο Survivor και θα ακολουθούσε την ίδια τακτική μέσα στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Κώστα Παπαδόπουλου στην Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στο Instagram, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν στην έξοδο για μια δήλωση.

Στα χέρια του κρατούσε σακούλες με δώρα για τα παιδιά του, ενώ ήταν συνεχώς χαμογελαστός.

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor All Star

Κώστας Παπαδόπουλος επιστροφή Ελλάδα

Κώστας Παπαδόπουλος Ελευθέριος Βενιζέλος

«Είμαι καλά δόξα τον θεό, υγιής. Δεν έχω τραυματισμούς και εδώ (δείχνοντας το κεφάλι του) και στο σώμα μου. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία και το είχα πεί», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί αυτό, να θέλουν να με χαιρετήσουν εμένα. Από την στιγμή που με ψηφίσαν πανψηφεί επανελλημένες φορές και να φιληθούμε και να χαιρετηθούμε και το θεωρώ υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου κάποιες τούρτες, σε κάποια γενέθλια στις οικογένειες τους θα τα μεταφέρω και ειλικρινά δεσμεύομαι θα το κάνω αυτό», συμπλήρωσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του survivor.