Survivor all star: «Έζησα δύσκολες συνθήκες...» - Η πρώτη αποστομωτική ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του

«Κατάφερα να μη χάσω την αξιοπρέπεια μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έζησα δύσκολες συνθήκες...» - Η πρώτη αποστομωτική ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του

Μια πολυσυζητημένη αποχώρηση είδαμε πριν από λίγες ημέρες στο Survivor all star με τον Κώστα Παπαδόπουλο να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από τις πολλές φορές, που η ομάδα του τον έβγαλε στον τάκο, ως υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε ο ζαχαροπλάστης).

Ο ίδιος μάλιστα την ημέρα, που ανακοινώθηκε πως ο κόσμος δεν τον κράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε μια επεισοδιακή αποχώρηση, αφού σηκώθηκε και αποφάσισε να μη χαιρετήσει κανέναν από την ομάδα του (δείτε εδώ τη στιγμή).

Στη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Πρωινό μας απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο με τον ίδιο να κάνει σαφή την απογοήτευσή του από την ομάδα του κάτι, που φάνηκε και στην πρώτη ανάρτηση, που έκανε τη Δευτέρα 27/2 στο instagram.

«Είμαι καλά δόξα τον θεό, υγιής. Δεν έχω τραυματισμούς και εδώ (δείχνοντας το κεφάλι του) και στο σώμα μου. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία και το είχα πει.

Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί αυτό, να θέλουν να με χαιρετήσουν εμένα. Από την στιγμή που με ψήφισαν πανψηφεί επανελλημένες φορές και να φιληθούμε και να χαιρετηθούμε και το θεωρώ υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει.

Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου κάποιες τούρτες, σε κάποια γενέθλια στις οικογένειες τους θα τα μεταφέρω και ειλικρινά δεσμεύομαι θα το κάνω αυτό», είχε πει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

«Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι εώς τώρα. Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο.

Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται. Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανός μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά. Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω», έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος.