Survivor all star: Ανατροπή ή αναμενόμενο; Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Η αντίδραση, που δεν περιμέναμε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ανατροπή ή αναμενόμενο; Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ημέρα επάθλου φαγητού ήταν σήμερα (23/2) στο Survivor all star (δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν), αλλά και ημέρα αποχώρησης με τις δύο ομάδες να έχουν βγάλει παίκτες τους στον τάκο.

Το άγχος ήταν μεγάλο μιας και βλέπουμε, πως ο καιρός περνάει και έτσι κανείς δε θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Επειδή όμως οι κανόνες του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένοι, όπως σας το είχαμε πει και εμείς από το Youweekly.gr αυτός, που εν τέλει ψηφίστηκε λιγότερο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος...

Ο παίκτης που αποχώρησε (23/2) από το Survivor all star

Θα είναι ανοιχτές οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο στο παιχνίδι;

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star το οποίο δεν έχει κλείσει καλά καλά δύο μήνες προβολής και έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Παράνομα ζευγάρια, απιστίες, χρήση κινητού, αποβολές και... επιστροφές καταστροφές είναι μόνο μερικά από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στον Άγιο Δομίνικο -δείτε εδώ ποιοι απομονώθηκαν στην ζούγκλα!

Μέχρι στιγμής και όπως και σε κάθε Survivor, οι κάμερες δεν είναι όλες τις ώρες ανοιχτές για αυτό ότι μαθαίνουμε είναι από τις δηλώσεις των παικτών στην κάμερα, την καλύβα και όσα συμβαίνουν στις παραλίες των δύο ομάδων.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως μάλλον θα αλλάξει...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και την εκπομπή Πρωινό Μας, από εδώ και στο εξής υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακούγονται και όσα λέγονται μεταξύ των παικτών, off camera.

Όμως δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο τίποτα και περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια για να δούμε τελικά τι θα συμβεί...