Survivor all star: Δεν πανηγύρισαν καθόλου ταπεινά - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Οι σημερινοί (23/2) νικητές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν πανηγύρισαν καθόλου ταπεινά - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ένα έντονο και αρκετά δύσκολο στίβο μάχης έτρεξαν την Πέμπτη 23/2 στο Survivor all star μαχητές και διάσημοι με τις δύο ομάδες - μετά τις αφίξεις νέων παικτών - να παίζουν περισσότερο στα ίσα, θα λέγαμε.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το έπαθλο φαγητού ήταν αρκετά δελεαστικό για όλους, ωστόσο η ομάδα, που θα κέρδιζε θα ήταν μόνο μία. Εμείς από το Youweekly.gr σας το είχαμε πει και νωρίτερα και εν τέλει έτσι και έγινε, μιας και οι διάσημοι ήταν οι μεγάλοι νικητές με το Μάριο Πρίαμο να φέρνει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.

Η ομάδα που κέρδισε την Πέμπτη (23/2) στο Survivor all star

Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Αυτή η εβδομάδα μοιράστηκε καλά σε σχέση με τις προηγούμενες! Δυο νίκες των Μαχητών έβγαλαν στον τάκο τρεις παίκτες των Κόκκινων: Κώστας Παπαδόπουλος (που έχει βρεθεί υποψήφιος ουκ ολίγες φορές αλλά έχει καταφέρει να επιβιώσει), Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα.

Από τους μπλε στον τάκο έπεσε μαζί τους η Μελίνα Μεταξά, που ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες της αφού επιτέλους κατάλαβαν όλοι ότι δεν συμφέρει καμία πλευρά να κάθεται τραυματισμένη χωρίς να παίζει.

Ένας από τους τέσσερις θα φύγει, λοιπόν, και δεν είναι η Μελίνα, όπως οι περισσότεροι περιμέναμε! Σύμφωνα με την πηγή μας, η χθεσινή πληροφόρησή μας επιβεβαιώθηκε στο 100%! Ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Ο ζαχαροπλάστης, λοιπόν, επιστρέφει στα παιδάκια του.

Κρίμα, φέτος ήταν καλύτερος.