Αντώνης Κανάκης: «Βούλ@σε@ο το, μην το λές!» - Εξερράγη στον αέρα του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Βούλ@σε@ο το, μην το λές!» - Εξερράγη στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε (6/3) και είχαν προϊδεάσει τους τηλεθεατές από την ανάρτηση τους (δείτε την εδώ) ότι η εκπομπή θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και μοιράστηκε στην έναρξη της εκπομπής τις σκέψεις του, ο οποίος ήταν φανερά ενοχλημένος και επηρεασμένος από την τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας και μερικοί ακόμη αναζητούνται.

Παράλληλα σημείωσε ότι την ώρα που τα κανάλια επιστρέφουν, στην κανονικότητα φέρνοντας ως παράδειγμα ότι έπαιξαν επεισόδια Survivor λίγες μέρες μόλις μετά την τραγωδία ξεκαθάρισε πως το «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει τον δρόμο της «λοβοτομής».

«Το 2008 όταν ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα” ήταν τότε που σκότωσαν τον Αλέξη και είχαμε βρεθεί σε μία τρομακτικά παράξενη θέση να βγαίνουμε στον αέρα και δεν ξέραμε τι κάναμε βγάζαμε το μέσα μας. Πραγματικά θυμάμαι την ψυχολογία όλων εκείνες τις ημέρες και θέλαμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Ντρέπεσαι που πρέπει να πεις αυτά τα πράγματα, που ζεις σε αυτή τη χώρα ντρέπεσαι για αυτούς που κυβερνούν, για αυτούς που κυβέρνησαν».

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά».

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα αυτήν του πάμε να ασχοληθούμε ξανά με το Survivor».

Το ξέσπασμα του Κανάκη για τον Πορτοσάλτε

Τα όσα ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης και βγήκε εκτός εαυτού:

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…» Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας.

Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».