«Ετοίμαζα βαλίτσες για Αμερική...» - Το άγνωστο τηλεφώνημα που απέτρεψε τον Αρναούτογλου από το να παρατήσει την τηλεόραση

«Ο θεός τα έφερε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ετοίμαζα βαλίτσες για Αμερική...» - Το άγνωστο τηλεφώνημα που απέτρεψε τον Αρναούτογλου από το να παρατήσει την τηλεόραση

Τη Δευτέρα 6/3 στο The 2night show είδαμε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου τη μία επενδυτή, Μαρία Χατζηστεφανή από το επιχειρηματικό project του ΑΝΤ1, Dragons’ Den, το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με προτάσεις, που δεν έχουν ξαναγίνει.

Με αφορμή λοιπόν, τα όσα είπε η Χατζηστεφανή για την πορεία της στο χώρο και και πως εν τέλει κατάφερε να διαπρέψει βγάζοντας πολλά χρήματα, το λόγο πήρε και ο παρουσιαστής κάνοντας μια πιο προσωπική αποκάλυψη (δείτε εδώ τα λόγια του Αρναούτογλου στην έναρξη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη).

Μεγάλο λοιπόν ενδιαφέρον είχε το σημείο, που ο Αρναούτογλου έκανε γνωστό, πως όταν ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη έβλεπε να μην πηγαίνουν τα πράγματα, όπως τα ήθελε φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στη σκέψη να φύγει για την Αμερική.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το βήμα που ήθελε να κάνει στο εξωτερικό

«Ήμουν έτοιμος να πάω κι εγώ στην Αμερική λόγω μιας αποτυχίας που είχα εδώ. Κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Ετοίμαζα τις βαλίτσες μου να πάω είτε στην Κύπρο είτε στην Αμερική.

Ένα τηλεφώνημα ανέτρεψε όλη την πορεία. Καλώς ή κακώς, καλώς λέω εγώ, ο Θεός τα έφερε έτσι να μείνω στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στην Αμερική, αλλά είχα βάλει κι ένα στόχο ότι δεν θα γυρνούσα στην Θεσσαλονίκη, ακόμα κι αν γινόμουν το καλύτερο σουβλάκι της Νέας Υόρκης», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου