Survivor all star: «Με κοίταζε παράξενα, είχε...» - Η Κεφαλά ''έδωσε'' στεγνά όσα της έκανε η Μαριαλένα πίσω από τις κάμερες

Λόγω της σχέσης, που είχε κάποτε με τον Σάκη Κατσούλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Με κοίταζε παράξενα, είχε...» - Η Κεφαλά ''έδωσε'' στεγνά όσα της έκανε η Μαριαλένα πίσω από τις κάμερες

Λίγο μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά από το Survivor all star, η πρώην παίκτρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 7/3 με την ίδια να σχολιάζει όσα έβλεπε να γίνονται στους μαχητές, αλλά και για το πως νιώθει με την αποχώρησή της.

Η ίδια λοιπόν τόνισε, πως προτιμάει, που το ταξίδι της κράτησε μόνο 2 εβδομάδες, μιας και όσα έβλεπε να συμβαίνουν δεν ταίριαζαν με όσα είχε στο μυαλό της, πριν φτάσει εκεί.

Η πιο σημαντική της αποκάλυψη όμως είχε να κάνει με το κομμάτι της Μαριαλένας και του Σάκη, καθώς όλοι θυμόμαστε, πως Χριστίνα ήταν η πρώην του Κατσούλη, με τη Ρουμελιώτη να την κοιτάει ακόμα και μετά από 2 χρόνια - που έχει λήξει η σχέση τους- περίεργα (δείτε εδώ το κράξιμο της Κεφαλά στο Σάκη).

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνα Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star

«Χάρηκα που αποχώρησα τόσο νωρίς, γιατί τα πράγματα έχουν φεύγει μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν χάσει τον εαυτό τους και βλέπουν μόνο εβδομάδες και χρήματα. Τον τελευταίο καιρό γενικά είχα άστατο ύπνο, έβλεπα εφιάλτες. Δεν το περίμενα μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο ότι θα φύγω, μετά όταν μπήκα μέσα είπα πως εγώ φεύγω. Γενικά ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια, πως όλα όσα είχαν γίνει με εμένα και το Σάκη ήταν πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μη γκρινιάζει η Μαριαλένα. Εγώ είχα κακή ενέργεια από εκείνη, με κοίταζε παράξενα η Μαριαλένα... ήταν όμως όλα πριν από δύο χρόνια, ήταν άδικο.

Δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα, κυρία ήμουν, κυρία είμαι. Εγώ άλλωστε το είχα τελειώσει αυτό, που είχα με το Σάκη, ήταν κοντά μου όμως, μου έδινε να φάω, με βοηθούσε στους στόχους», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Όταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα, σε σκέφτεται και της λείπεις. Είναι όλα καλά και σε περιμένει. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εκθέσανε. Πήγε και του είπε πως σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιόνται», αποκάλυψε η Κεφαλά σχετικά με όσα έγιναν μεταξύ Στάθη Σχίζα και Ελευθερίας Ελευθερίου.