Survivor all star: «Γυρίζει τη μπιφτέκα» - Ασύλληπτο κράξιμο από την Κεφαλά στον Σάκη

«Γενικά βλέπω μια αλλαγή στάσης»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Γυρίζει τη μπιφτέκα» - Ασύλληπτο κράξιμο από την Κεφαλά στον Σάκη

Μετά την νίκη των Μαχητών (δείτε εδώ το σκόρ) στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor all star ξεκίνησαν οι γκρίνιες στην ομάδα των Διασήμων. Από την αρχή του επεισοδίου είδαμε οι κόκκινοι να έχουν λίγο έντονες αντιδράσεις μετά την ψηφοφορία της Χαμπέρη (δείτε εδώ το ξέσπασμα της).

Μετά από όλα αυτά, η Χριστίνα Κεφαλά εξομολογήθηκε ορισμένες… αλλαγές στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αυτές είχαν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη.

Τα σχόλια της Κεφαλά για τον Κατσούλη στο Survivor all star

Ειδικότερα, η παίκτρια των Μαχητών τόνισε πως: «οι αλήθεια είναι ότι οι συμπαίκτες μου, πριν παίξω το 9 run, μου είπαν να παίξω λίγο την χτυπημένη σε κάποιο σημείο για να σταματήσω να παίζω, να βγω έξω και να το προχωρήσει κάποιος άλλος για να μπορεί να φέρει τον πόντο.

Εκείνη τη στιγμή πραγματικά στεναχωρήθηκα και απογοητεύθηκα γιατί είδα ότι η ομάδα μου, τελικά, δεν πιστεύει σε εμένα. Με έριξε ψυχολογικά όλο αυτό. Είμαι τόσο τίμια που δεν θέλω να παίζω λαμογιές που παίζει η μπλε ομάδα και βγάζει έξω τους παίκτες της. Ήθελα να πάω με όλα τα κότσια και, αν μπορούσα, να καταφέρω το εννιά και θα ήμουν ευτυχισμένη».

«Μετά τη χθεσινή αναφορά του Νίκου Μπάρτζη, γενικά ο Σάκης έχει αλλάξει λίγο τη στάση του. Με βοηθάει στους στόχους, σήμερα μου έδωσε καρύδα ψητή να φάω που δεν το έχει ξανακάνει και μπροστά σε όλους μου είπε «μπράβο» που το πήρα πάνω μου και πήγα να παλέψω για να φέρω το 9 στην ομάδα.

Γενικά βλέπω μια αλλαγή στάσης. Εκεί που ήταν απόμακρος, με ψηφίζουν και τελικά μάλλον κάποιος γυρίζει το μπιφτέκι» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Κεφαλά στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Αυτός αποχωρεί απόψε 4/3 από το Survivor All Star

H εβδομάδα που κύλησε στο Survivor All Star είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι νίκες κάπως μοιράστηκαν επιτέλους. Στην πρώτη ασυλία της Κυριακής 26/2, νικητές ήταν οι Μαχητές και στον τάκο έπεσε από τους Κόκκινους η Χριστίνα Κεφαλά ενώ την Δευτέρα μετά τη νίκη των Διάσημων οι Μπλε ψήφισαν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Τέλος, το βράδυ της Τρίτης συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελένη Χαμπέρη, αφού έχασαν οι Κόκκινοι ξανά.

Λόγω των υποψηφίων μάλιστα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση! Ορισμένοι Μπλε θεώρησαν άδικη την υποψηφιότητα του Παναγιώτη, καθώς εκτός του ότι είναι νέος παίκτης και δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων του, δεν θεωρούν κάποιοι πως αν φύγει θα δυναμώσει η ομάδα.

Από την άλλη, όπως είδαμε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε την κλίκα της Ελευθερίας Ελευθερίου πως έστησαν έτσι την ψηφοφορία για να μην βγει εκείνη στον τάκο, λέγοντας μάλιστα πως χάνεται στο δάσος με τις ώρες μαζί με τον Μάριο Πρίαμο.

Όπως και να έχει οι υποψήφιοι είναι αυτοί και ότι και να λένε, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει εκείνον που θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει οριστικά πίσω στην Ελλάδα. Η ψηφοφορία ήδη έχει ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες, αφού το παιχνίδι έκανε να βγει δυο ημέρες στον αέρα, και σήμερα θα δούμε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Youweekly.gr μετά την σημερινή 4/3 νίκη επάθλου (δείτε ποιος την παίρνει), θα ανακοινωθεί πως αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά!