Survivor all star: «Είναι παιχνίδι ρε...» - Καταρρακώθηκε η Χαμπέρη με του κόκκινους

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι παιχνίδι ρε...» - Καταρρακώθηκε η Χαμπέρη με του κόκκινους

Με το που ξεκίνησε το survivor all star ξεκίνησαν και τα ευτράπελα. Η Ελένη Χαμπέρη, που την υποστήριξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε να τσακώνεται με την ομάδα των κόκκινων, όπως χθες (3/3) με τον Στέλιο Χανταμπάκη (δείτε εδώ την στιγμή).

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε τα κλάματα γιατί οι νέες παίκτριες δεν την στηρίζουν και κάνουν τα πάντα για να την χαντακώσουν.

Η στιγμή που λύγισε η Χαμπέρη στο Survivor all star

Η Ελένη Χαμπέρη έχει πιεστεί αρκετά ψυχολογικά με την ψηφοφορία της αλλά και με τα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα γύρω από το όνομα της. Η ίδια νιώθει πώς δεν έχει την απαραίτητη στήριξη από μέλη της ομάδας όταν μπαίνει στους στίβους μάχης και θεωρεί πώς όλο αυτό είναι «κόλπο».

Ποιος αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star

Το Survivor έχει αποδειχθεί πως είναι ένα παιχνίδι γεμάτο με ανατροπές και ιδιαίτερα όσον αφορά το All Star Game, καθώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που ξεκίνησε έγινε ο κακός χαμός, ζευγάρια χωρίστηκαν, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς και έπειτα όλοι άρχισαν να "μπλέκουν" σιγά σιγά σε καταστάσεις που μερικοί ίσως να θέλουν να ξεχάσουν, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Πρίαμο, την Καρολίνα και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας, όμως, για αποχωρήσεις, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής υπήρξαν πολλές, αφού πέρα από την σύντροφο του Μαρτίκα και τις αποχωρήσεις λόγω της ψηφοφορίας του κοινού, έφυγαν από το παιχνίδι και δύο γυναίκες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, τις οποίες έδιωξαν κακήν κακώς αφού τις έπιασαν με κινητό και οι συμπαίκτες τους ήταν αυστηροί όταν τους δόθηκε η επιλογή να απαντήσουν αν θέλουν να επιστρέψουν στην καλύβα μαζί τους (δείτε εδώ ποιοι είναι οι 4 που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο).

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δυστυχώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και άλλος ένας παίκτης, ο οποίος θα γυρίσει στα πάτρια εδάφη από επιλογή. Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος δεν είχε δείξει να έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται πως θα κάνει την έκπληξη. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα. Δεν είναι γνωστά τα αίτια, ούτε και το πότε θα το δείξει η τηλεόραση, αλλά οι δικές μας πληροφορίες εδώ στο youweekly, πρόδωσαν το γεγονός.

Survivor All Star οικειοθελής αποχώρηση

Αυτός αποχωρεί απόψε 4/3 και γυρνάει Ελλάδα

H εβδομάδα που κύλησε στο Survivor All Star είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι νίκες κάπως μοιράστηκαν επιτέλους. Στην πρώτη ασυλία της Κυριακής 26/2, νικητές ήταν οι Μαχητές και στον τάκο έπεσε από τους Κόκκινους η Χριστίνα Κεφαλά ενώ την Δευτέρα μετά τη νίκη των Διάσημων οι Μπλε ψήφισαν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Τέλος, το βράδυ της Τρίτης συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελένη Χαμπέρη, αφού έχασαν οι Κόκκινοι ξανά.

Λόγω των υποψηφίων μάλιστα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση! Ορισμένοι Μπλε θεώρησαν άδικη την υποψηφιότητα του Παναγιώτη, καθώς εκτός του ότι είναι νέος παίκτης και δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων του, δεν θεωρούν κάποιοι πως αν φύγει θα δυναμώσει η ομάδα.

Από την άλλη, όπως είδαμε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε την κλίκα της Ελευθερίας Ελευθερίου πως έστησαν έτσι την ψηφοφορία για να μην βγει εκείνη στον τάκο, λέγοντας μάλιστα πως χάνεται στο δάσος με τις ώρες μαζί με τον Μάριο Πρίαμο.

Όπως και να έχει οι υποψήφιοι είναι αυτοί και ότι και να λένε, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει εκείνον που θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει οριστικά πίσω στην Ελλάδα. Η ψηφοφορία ήδη έχει ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες, αφού το παιχνίδι έκανε να βγει δυο ημέρες στον αέρα, και σήμερα θα δούμε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Youweekly.gr μετά την σημερινή 4/3 νίκη επάθλου (δείτε ποιος την παίρνει), θα ανακοινωθεί πως αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά!