Survivor All Star: «Δεν θέλω να το ξανά ξεπεράσω αυτό» - Δύσκολες ώρες για τον Χανταμπάκη! Ξέσπασε σε κλάματα

Μαζί του και ο Σάκης Κατσούλης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν θέλω να το ξανά ξεπεράσω αυτό» - Δύσκολες ώρες για τον Χανταμπάκη! Ξέσπασε σε κλάματα

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα στον στίβο μάχης, με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για τη στημένη ψηφοφορία, όπως την χαρακτήρισε και ισχυρίστηκε πώς η Ελευθερία με τον Μάριο βρίσκονται συνεχώς «κρυφά» και ερωτοτροπούν.

Αμέσως μετά, ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" και στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατηγορώντας τον για ψέμματα, ενώ στον τσακωμό μπήκε και ο Στάθης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Στέλιο ψεύτη, υποστηρίζοντας πως κρύβει τον χαρακτήρα που είχε το 2017 -δείτε εδώ τι είπε νωρίτερα για τον Χανταμπάκη στις κάμερες.

Μετά τον τσακωμό, τόσο ο Στάθης όσο κι ο Στέλιος, αφού πρώτα αποκάλεσε την αντίπαλη κλίκα "σκουπίδια", αποχώρησαν από την ομάδα προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που δημιουργήθηκε -δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη.

"Λύγισαν" Χανταμπάκης και Κατσούλης

Εν τέλει, οι Κόκκινοι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και γύρισαν στην καλύβα τους πλήρως απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τα τελευταία γεγονότα. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχαν ο Στέλιος και ο Σάκης Κατσούλης, λόγω της όλης πίεσης και έντασης αλλά και εξαιτίας του ότι δεν έχουν μάθει στα ζωή τους να δέχονται τέτοια συμπεριφορά, ξέσπασαν σε κλάματα.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», αρκέστηκε να πει ο Στέλιος.

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε.

Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο», πρόσθεσε ο Σάκης.

Την ίδια στιγμή, όμως και η Μαριαλένα βγήκε εκτός εαυτού με τα λεγόμενα του Μπάρτζη, λέγοντας: «Αντικειμενικά τώρα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που δεν προσβάλλει την ομάδα σου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη του Νίκου.

Ελπίζω να μπει το μυαλό στο κεφάλι του, να μην επηρεάζεται όπως δύο χρόνια και έχει ο Θεός. Θέλω να συνέλθει, να φάει ένα χαστούκι, ένα γερό χαστούκι και να γίνει ο Νίκος που αγάπησα».