Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό (4/3) έπαθλο φαγητού

ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό (4/3) έπαθλο φαγητού

Πριν από λίγα μόνο λεπτά τελειώσε ο αποψινός (4/3) αγώνας για το έπαθλο φαγητού στο Survivor all star και μετά από μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο ομαδών, κέρδισε η μια από τις δύο ομάδες.

Μπορεί από την αρχή του επεισοδίου να είδαμε να τσακώνονται (δείτε εδώ το απόσπασμα) αλλά οι δύο ομάδες άφησαν τα πάντα έξω από τον στίβο μάχης και διεκδίκησαν μια θέση στο τραπέζι για να γευτούν το hot dog με την μαγιονέζα και φυσικά μια vikos cola.

Η ομάδα που κέρδισε απόψε (4/3) στο survivor all star

Ο λόγος για τους... Μαχητές!

Για μια ακόμη φορά εμείς εδώ στο Youweekly.gr βγήκαμε σωστοί, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς σήμερα το πρωί! Με σκόρ 10-8, οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ήρεμοι και χορτάτοι!

Ποιος αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star

Το Survivor έχει αποδειχθεί πως είναι ένα παιχνίδι γεμάτο με ανατροπές και ιδιαίτερα όσον αφορά το All Star Game, καθώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που ξεκίνησε έγινε ο κακός χαμός, ζευγάρια χωρίστηκαν, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς και έπειτα όλοι άρχισαν να "μπλέκουν" σιγά σιγά σε καταστάσεις που μερικοί ίσως να θέλουν να ξεχάσουν, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Πρίαμο, την Καρολίνα και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας, όμως, για αποχωρήσεις, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής υπήρξαν πολλές, αφού πέρα από την σύντροφο του Μαρτίκα και τις αποχωρήσεις λόγω της ψηφοφορίας του κοινού, έφυγαν από το παιχνίδι και δύο γυναίκες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, τις οποίες έδιωξαν κακήν κακώς αφού τις έπιασαν με κινητό και οι συμπαίκτες τους ήταν αυστηροί όταν τους δόθηκε η επιλογή να απαντήσουν αν θέλουν να επιστρέψουν στην καλύβα μαζί τους (δείτε εδώ ποιοι είναι οι 4 που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο).

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δυστυχώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και άλλος ένας παίκτης, ο οποίος θα γυρίσει στα πάτρια εδάφη από επιλογή. Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος δεν είχε δείξει να έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται πως θα κάνει την έκπληξη. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα. Δεν είναι γνωστά τα αίτια, ούτε και το πότε θα το δείξει η τηλεόραση, αλλά οι δικές μας πληροφορίες εδώ στο youweekly, πρόδωσαν το γεγονός.

Survivor All Star οικειοθελής αποχώρηση