Στο καταφύγιο της Πάρνηθας για φαγητό - Σπάνια φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την σύντροφό του

Ποζάρουν χαμογελαστοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο καταφύγιο της Πάρνηθας για φαγητό - Σπάνια φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την σύντροφό του

Τρελά ερωτευμένος είναι τον τελευταίο καιρό ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος όπως είδαμε άφησε με την σύντροφό του, Φανή, για μερικές μέρες την όμορφη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκαν το Καταφύγιο Μπάφι που ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Όμιλο ΕΟΣ Αθηνών και βρίσκεται σε υψόμετρο 1160 μέτρων -δείτε εδώ φωτογραφία από το σπίτι τους!

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του.

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη.Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Ρουβάς όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή After Dark.

Η σπάνια φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την σύντροφό του, Φανή

Η σπάνια φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την σύντροφό του, Φανή