Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του Σταύρου Παντελίδη - Υποβασταζόμενη η γυναίκα του από το γιο και τη νύφη της

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου είναι η Τρίτη 7/3 την οικογένεια Παντελίδη, καθώς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά άλλο ένα μέλος της, μετά την τεράστια απώλεια, που έζησε με το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των τραγουδιστών, Σταύρος Παντελίδης έδινε εδώ και μέρες μάχη με την υγεία του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, την οποία και εν τέλει δεν κατάφερε να κερδίσει (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία).

Έτσι λοιπόν, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνου και Τριαντάφυλλου.

Πρώτα πλάνα από το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Παντελίδη

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, με το μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου να είναι στο πλάι της μητέρας του, Αθηνάς, η οποία ήταν φανερά καταβεβλημένη.

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη

Όσα είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον πατέρα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που δεν ήθελε να φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μεταφέροντες όλες τις σχετικές πληροφορίες για την υγεία του πατέρα του όσο εκείνος νοσηλευόταν.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.