Survivor All Star: «Ο δικηγόρος μου είπε...» - Θα κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα ο Κώστας Παπαδόπουλος;

«Ο Σπύρος έλεγε ότι άμα τον ψηφίσουμε, θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ο δικηγόρος μου είπε...» - Θα κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/3 ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε κόντρα.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor All Star

«Ο Μαρτίκας ήξερε ότι θα βγει κι εκείνος υποψήφιος γι’ αυτό μίλησε έτσι στην Ελευθερία. Μας έλεγε ότι άμα τον ψηφίσουμε, θα γίνει χαμός. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες.

Ο δικηγόρος μου μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά κατά του Μαρτίκα για τους χαρακτηρισμούς που έκανε, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να κρατήσω κακία με αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να βγουν και καταλάβουν τα λάθη τους. Όσο ήμουν μέσα δεν είχε αναπτυχθεί κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Μάριο. Είχα ακούσει τον Μάριο να μιλάει για την Καρολίνα. Μήπως ξεχνάει ο Μάριος πολύ εύκολα;», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης: Ο Μπάρτζης είπε την αλήθεια - Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η Ελευθερίου τα έχει ξαναβρεί με τον Μάριο Πρίαμο!

Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο ζαχαροπλάστης

Το βράδυ της Πέμπτης 23/2 ως είθισται οι τηλεθεατές του Survivor All Star παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και την αποχώρηση της εβδομάδας. Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr, μέρες πριν, αυτός που δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αυτή την φορά κι έσβησε την δάδα του ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης της Κόκκινης ομάδας από την έναρξη του ριάλιτι μέχρι και σήμερα βρέθηκε αρκετές φορές στην θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση κι αυτή την φορά ολοφάνερα νικήθηκε από τους συμπαίκτες του που βρίσκονταν απέναντί του (πιο συγκεκριμένα την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και την Αφροδίτη Σκαφίδα).

Με βάση το δεδομένο που όλοι γνωρίζουμε, το ότι κάθε παίκτης λαμβάνει αμοιβή 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ο Κώστας Παπαδόπουλος πλέον είναι πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ!