«Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ! Δεν γνωρίζει...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νίκο Μουτσινά

«Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ! Δεν γνωρίζει...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νίκο Μουτσινά

Στους ρεπόρτερ και τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά και την τοποθέτηση που έκανε χθες 6/3 μέσα από την εκπομπή του για το ΣΕΗ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι και με σοβαρό και έντονο ύφος, είπε:

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν. Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό» -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νίκο Μουτσινά

Ο ηθοποιός και πρόεδρος λοιπόν του ΣΕΗ, είπε:

«Επειδή ο Νίκος είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος όμως, επειδή δεν ανήκει στο σωματείο, δεν έχει έρθει να γραφτεί όπως τον έχω παρακαλέσει, δεν γνωρίζει τις διαδικασίες.

Ήταν λίγο άστοχη η τοποθέτησή του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος δεν μπορώ να κρίνω την υπερευαισθησία του επειδή έκρινε ότι το ΣΕΗ θα έπρεπε…Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι».