Πήγε θέατρο και έφυγε πριν το τέλος - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

''Πιάστηκε'' παρά τη θέλησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου ένα μήνα πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίον βάραιναν οι κατηγορίες για 2 απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό (δείτε εδώ αναλυτικά τι αποφασίστηκε για τον ηθοποιό και την αντίδρασή του).

Και αφού λοιπόν, ο Φιλιππίδης μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, όπως και έκανε μετά την αποφυλάκισή του, πλέον η ζωή του έχει αλλάξει ακόμη περισσότερο μετά την επιλογή εκείνου και της συζύγου του να πουλήσουν τη βίλα τους.

Η ψυχολογία του ηθοποιού είναι γνωστό, πως δοκιμάστηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μετά από πολύ καιρό απομόνωσης - μέσα από λογαριασμό στο twitter - αποκαλύφθηκε η πρώτη έξοδος του μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός επισκέφτηκε την παράσταση ''Berlin Alexanderplatz'', στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», έγραψε στη συνέχεια ο ίδιος λογαριασμός.

Η σύντροφος που στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Φιλιππίδη

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, είναι νέος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργαζόταν στην υποδοχή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ στο μιούζικαλ “Mamma Mia”.

Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρο.

Μετά τις σκηνοθετικές του απόπειρες έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής, με τον ίδιο να έχει συμμετάσχει στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί και σε θεατρική παράσταση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό YES, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του στη νέα του ζωή, με τον πατέρα του να βρίσκεται στην φυλακή, έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.

Εδώ και λίγο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο μιας κοπέλας, με την οποία περνούν πολύ χρόνο μαζί και του έχει σταθεί βράχος όλο αυτό το διάστημα που η οικογένειά του βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Όπως αναγράφεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το ζευγάρι παρά το νεαρό της ηλικίας του και το λίγο διάστημα που είναι μαζί έχει καταφέρει και έχει χτίσει την σχέση του πάνω σε γερές βάσεις και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Τα δυο παιδιά σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να μετακομίσουν στην ερωτική τους φωλιά που θα στεγάσει τον έρωτά τους και οι αρραβώνες μετά από αυτό δεν είναι μακριά...

Ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα τους στο Ζάππειο.

ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη