The 2night show: Είναι ένας και ένας - Θα συζητηθούν οι σημερινοί (7/3) καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Μην τους χάσετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Είναι ένας και ένας - Θα συζητηθούν οι σημερινοί (7/3) καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Άλλο ένα The 2night show με λαμπερούς καλεσμένους θα προβληθεί την Τρίτη 7/3 - λίγο μετά την προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή- με το Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται στον καναπέ του πρόσωπα, που θα απασχολήσουν πολύ με τις συνεντεύξεις, που θα του παραχωρήσουν.

Οι σημερινοί (7/3) καλεσμένοι στο Τhe 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο κοσμογυρισμένος παρουσιαστής μιλάει για την πορεία του στην τηλεόραση, για την πατρότητα, που άλλαξε την κοσμοθεωρία του, και για τη μοναδική γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα.

Με ποιο τραγούδι νανουρίζει τις κόρες του; Τι λέει για όσους σχολιάζουν την προσωπική του ζωή; Τον αγχώνει το ενδεχόμενο, να μείνει εκτός τηλεόρασης; Πώς αποκαταστάθηκε η σχέση τους με τον Γιώργο Μαυρίδη και τι λέει για το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε σε ένα νέο «World Party»;

Μεταξύ άλλων, εξηγεί τους λόγους που επένδυσε τα χρήματά του στο «Dragons’ Den», καθώς και τα ποσοστά επιτυχίας που έχουν οι «τηλεοπτικές συμφωνίες», ενώ μιλάει για τους «πρωτοεμφανιζόμενους Dragons», αποκαλύπτοντας το βασικό κανόνα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία.

Στη συνέχεια στον καναπέ του πλατό θα καθίσει και η Βάσω Λασκαράκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για την πορεία της στην τηλεόραση, για την οικογένειά της, αλλά και για τα νέα επιχειρηματικά της βήματα. Για ποιο λόγο απέχει, από το 2014, από το θεατρικό σανίδι;

Γιατί αποκαλεί «εξάρτηση» τον συνάδελφο και κουμπάρο της, Μελέτη Ηλία, και ποια είναι η αντίδραση του ανυποψίαστου ηθοποιού, στην τηλεφωνική φάρσα του Γρηγόρη; Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει, επίσης, για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο, για την αρμονική συνύπαρξη των τριών παιδιών τους, για τα ταξίδια τους, καθώς και για τη σχέση της με την κρητικιά πεθερά της.

Τέλος, μας «συστήνει» τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των αρωμάτων και παρακολουθούμε τον Γρηγόρη να γίνεται ο «πρωταγωνιστής», στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας της, «Life Moments».

Τέλος ο Γρηγόρης υποδέχεται και την Καίτη Ιμπροχώρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο και «ζωντανεύει» με τις αφηγήσεις της στιγμές που έζησε στο πλευρό μεγάλων πρωταγωνιστών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων, περιγράφει τον αυστηρό και πειθαρχημένο θείο της, Γιάννη Δαλιανίδη, τη γνωριμία με τον Φίνο, τη «γλυκιά» σχέση της με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον «τυπικότατο» Διονύση Παπαγιαννόπουλο και τους «πολυλογάδες», Ρένα Βλαχοπούλου και Κώστα Βουτσά. Επίσης, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και εξηγεί γιατί δεν της αρέσουν τα σύγχρονα σενάρια μυθοπλασίας. Τέλος, μοιράζεται την αγάπη της για το θέατρο που συνεχίζει να «υπηρετεί» με πάθος.