Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί είχε αποδείξει μέσα από συνεντεύξεις και όσα ανέβαζε στους λογαριασμούς του στα social media, πως έχει μεγάλη αγάπη για τα μωρά και για το λόγο αυτό, τον βλέπουμε να ζει την απόλυτη ευτυχία.

Μαζί με την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη μένουν στην μονοκατοικία του στην Αθήνα, στα Βόρεια προάστια, ωστόσο πρόσφατα επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το εξοχικό του στην Αράχοβα, σαν οικογένεια μαζί με το παιδί τους (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι του Αλεξάνδρου).

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο του στα χιόνια

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του ζευγαριού από την περιοχή, η οποία ήταν και χιονισμένη έπαιρναν και έδιναν στα social media με τον Αλεξάνδρου να ποζάρει συγκεκριμένα με το γιο του, τον οποίο και είχε ντύσει σαν αρκουδάκι, μιας και το κρύο στο βουνό ήταν έντονο.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η αποκάλυψη του για τον κολλητό του Αλεξάνδρου και νονό του γιου του

Τη Δευτέρα 13/2 ο Γιώργος Μανίκας ήταν καλεσμένος στο The 2night show με το μοντέλο να παραχωρεί μετά από πολύ καιρό μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη.

Το μοντέλο σε πρώτη φάση μίλησε για τα επαγγελματικά του και στη συνέχεια έδωσε μεγάλη έμφαση στο γιο του, ο οποίος είναι η πρώτη του αγάπη στη ζωή και αυτό φαίνεται από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνον και όπως το μεγαλώνει.

Στη συνέχεια ο Μανίκας αναφέρθηκε και στη φιλιά του με το Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος πολύ πρόσφατα έγινε και μπαμπάς με το μοντέλο να αποκαλύπτει και εάν εν τέλει θα βαφτίσει το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την αμηχανία της Ιωάννας για το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννα).

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ.

Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος. Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη», είπε ο Γιώργος Μανίκας.

Λίγο αργότερα, ο Μανίκας μίλησε και για έναν ακόμη καλό του φίλο το Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς συχνά του ζητάνε τη γνώμη του για τις κινήσεις εκείνου, όπως και του Αλεξάνδρου.

«Δεν μου αρέσει να λένε για τα προσωπικά χωρίς να ξέρουν. Γράφουν πράγματα που δεν τα ξέρουν και τα λένε έτσι. Αυτά μένουν και θα γκουγκλάρει ο γιος μου και θα δει κάτι που δεν είναι τεκμηριωμένο. Πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν χωρίς να ξέρουν, οπότε αυτό μένει και δεν είναι καλό», είπε στο τέλος ο Μανίκας.