Τέμπη: «Πες του Τριαντάφυλλου...» - Το σχόλιο της Βίσση μετά το διχασμό των καλλιτεχνών για τη στάση τους εν μέσω εθνικού πένθους

Όλα ξεκίνησαν μετά το δυστύχημα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Διχασμένοι είναι οι καλλιτέχνες σχετικά με το εάν έπρεπε την επόμενη ημέρα (Σάββατο 4/3), που έληξε το εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, να ανέβουν ξανά στις πίστες για να τραγουδήσουν διασκεδάζοντας τον κόσμο.

Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα την Τρίτη (7/3) με τον ίδιο να τάσσεται με την μεριά των καλλιτεχνών, που δεν έκριναν σκόπιμο να πιάσουν τόσο σύντομα το μικρόφωνό τους (δείτε εδώ την έκρηξη της Καινούργιου για την απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει).

«Θα μπορούσαμε όλοι οι καλλιτέχνες εκείνο το Σάββατο να μην τραγουδήσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία κάπου μια άλλη μέρα και όλα αυτά τα χρήματα που θα μαζευόντουσαν να πηγαίνανε για καλό σκοπό. Θα ήταν και πολύ περισσότερα.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγουδούσα, όπως και ακύρωσα τα live. Ακυρώθηκε και το Just προς τιμή του Νίκου Κοκλώνη και μπράβο του γιατί είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Δηλαδή το Σάββατο βγήκαν τα υπερβολικά λεφτά για να πάνε στις οικογένειες; Μαζεύτηκε δηλαδή πόσος κόσμος; 600, 700 άτομα στο κέντρο αυτό;

Αν τραγουδούσαμε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο γήπεδο πόσο κόσμο θα μαζεύαμε; Αν ήταν γι’αυτό τον σκοπό και διαφημιζόταν θα είχε 20.000 άτομα. Αυτά είναι τα λεφτά για να πάνε εκεί πέρα. Όλα τα άλλα είναι βερεσέ και συγγνώμη κιόλας μπορεί να με πείτε κομπλεξικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια της εκπομπής και αφού ακούστηκε η παραπάνω δήλωση του Τριαντάφυλλου έγινε γνωστό, πως μέλος του πάνελ μίλησε μέσω μηνύματος με την Άννα Βίσση, η οποία μετέφερε με τη σειρά της, πως στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και όσους απείχαν από τα καλλιτεχνικά.

Η άποψη της Άννας Βίσση σχετικά με το άνοιγμα των μπουζουκιών μετά το εθνικό πένθος

«Πες του Τριαντάφυλλου “και η Άννα είναι μαζί σου”. Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν είναι θέμα εθνικού πένθους», έγραφε το μήνυμα της Άννας Βίσση.