Open Weekend: Δυσάρεστα νέα για την εκπομπή - Τι συνέβη στα γραφεία του καναλιού

Το έκαναν γνωστό στο ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Open Weekend: Δυσάρεστα νέα για την εκπομπή - Τι συνέβη στα γραφεία του καναλιού

Εδώ και μερικές εβδομάδες, σχεδόν από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχει συζητηθεί η Ελένη Τσολάκη και το μέλλον της στην μικρή οθόνη, αλλά και τα κανάλια που "φλερτάρουν" μαζί της για την επόμενη πρωινή ζώνη τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν η παρουσιάστρια του OPEN τείνει προς το κανάλι που βρίσκεται ήδη, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Όμως, μπορεί η παρουσιασίαση να μην είναι ακόμη προς συζήτηση, μερικές θέσεις της εκπομπής είναι...

Η αποκάλυψη του Πρωινού μας για την εκπομπή του Open Weekend

Όλα αυτά έγιναν, λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και ζητήθηκε από την εκπομπή να βγει στον αέρα με θεματολογία προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, στο προσωπικό της site, η απόφαση αυτή του καναλιού δεν βρήκε σύμφωνο τον Χρήστο Αϊβαλιώτη, ο οποίος και αντέδρασε. Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη στο “Πρωινό μας” πρόσθεσε ότι ο αρχισυντάκτης είπε ότι είναι κάτι που με αυτή την ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί. Μετά από έναν έντονο καβγά υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε και αμέσως δεκτή από τον σταθμό.

Περιζήτητη η Ελένη Τσολάκη

Στο δυναμικό του OPEN βρίσκεται από το 2021 η Ελένη Τσολάκη και φαίνεται πως η μεταξύ τους συνεργασία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και καλή, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο συγκεκριμένο κανάλι.

Η αλήθεια είναι πως λίγοι από το OPEN έχουν ξεκινήσει να συζητούν για του χρόνου και ανάμεσά τους είναι και η Ελένη Τσολάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, το κανάλι επιζητά να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί της και να παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όμως από την πλευρά της η παρουσιάστρια φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές για τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα όσον αφορά δυναμικό της εκπομπής, το οποίο ιδανικά θα ήθελε να ενισχυθεί με επιπλέον πρόσωπα.

«Δεν ισχύει τίποτα ακόμα από αυτά που γράφονται. Είναι πολύ νωρίς και δεν το λέω δημοσιοσχετίστικα, είναι η αλήθεια. Φτάνουμε στα τελειώματα του Φλεβάρη. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον σταθμό και με όλα», είχε πει πρόσφατα η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες -δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξή της.

Οι συζητήσεις λοιπόν σχετικά με την επιθυμία αυτή της Ελένης Τσολάκη φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με το Πρωινό Μας, δύο ακόμα κανάλια έχουν στα υπόψη τους την παρουσιάστρια του OPEN. Ένα από αυτά είναι ο ΑΝΤ1 και μάλιστα τα πρώτα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί!

Τίποτα όμως ακόμη δεν είναι βέβαια και επίσημο και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη.