«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, δεν έχω υπάρξει με άλλη, ποτέ!» - Κολλούσε το πλατό του ΑΝΤ1 από τα "μέλια" με την εξομολόγηση του Τανιμανίδη για την Μπόμπα

«Εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, δεν έχω υπάρξει με άλλη, ποτέ!» - Κολλούσε το πλατό του ΑΝΤ1 από τα

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της) ο οποίος αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα για τα πικρόχολα και κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε μετά το βίντεο με τις κόρες τους στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ την εξομολόγησή του), προχώρησε σε μία ερωτική εξομολόγηση για εκείνη, κάνοντας όλο το πλατό να κολλάει από τα "μέλια".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως πρόκειται για την γυναίκα της ζωής του και γι' αυτό δεν του αρέσει να συζητά μαζί της για το παρελθόν τους, καθώς θεωρεί πως δεν ωφελεί πουθενά και κανέναν τους. Εξήγησε πως όλα είναι πολύ καλά μεταξύ τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί με τις κόρες τους, ενώ φαίνεται πως σύντομα θα δούμε και τρίτο παιδί.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη για την Χριστίνα Μπόμπα

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον έρωτα της ζωής του: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Ποτέ! Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω και αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το ποιος άνθρωπος ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια».

Η ανακοίνωση για το τρίτο τους παιδί

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, ο ευτυχισμένος μπαμπάς αποκάλυψε την επιθυμία του να μεγαλώσει με την αγαπημένη του ακόμα περισσότερη την οικογένεια, αποκτώντας τρίτο παιδάκι.

«Έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου, αλλά επειδή ακόμα τρέχει το Dragons’ Den να μην το γκαντεμιάσω που λένε… Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε.

Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει».

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε επίσης και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της Χριστίνας να βάλει τις δίδυμες κόρες τους στον ιμάντα με τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, σημασία έχει να το αναγνωρίζεις και να το διορθώνεις».