Έμειναν άφωνοι όλοι στο πλατό του The 2night show - H αλλαγή στα μαλλιά της Βάσως Λασκαράκη που σόκαρε μέχρι και τον Αρναούτογλου

Ξεχάστε την όπως την γνωρίζατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμειναν άφωνοι όλοι στο πλατό του The 2night show - H αλλαγή στα μαλλιά της Βάσως Λασκαράκη που σόκαρε μέχρι και τον Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη το βράδυ της Τρίτης 7/3. Η ηθοποιός που πραγματοποιεί σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Για τη ζωή της με τον Λευτέρη Σουλτάτο μετά τον γάμο, την κόρη της, αλλά και τα ταξίδια τους στην Κρήτη.

Επίσης, μίλησε για την αποχή της από το θέατρο, αλλά και τις σχέσεις που έχει με την οικογένεια του συζύγου της. Πριν όμως όλα αυτά, η εμφάνιση της στο πλατό τους άφησε άφωνους.

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό styling στα μαλλιά της. Ξεχάστε την απλή μπούκλα και το ίσιο, αφού την επέλεξε... άφρο look!

Η συνέντευξη της Λασκαράκη και το νέο της look

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει θέατρο εδώ και αρκετά χρόνια λέγοντας: «Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε επίσης: «Δεν το χωράει ο νούς μου και...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη

«Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη για τον σύζυγό του και την επαγγελματικά του δραστηριότητα στην Κρήτη (δείτε εδώ εικόνες μέσα από το σπίτι τους στο νησί).

Όσον αφορά την πεθερά της και τη σχέση που έχουν, αποκάλυψε: «Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!».