Τέμπη: «Ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου» - Η Κεφαλά ξεμπρόστιασε την παραγωγή του ΣΚΑΪ μετά το Survivor All Star

«Έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου» - Η Κεφαλά ξεμπρόστιασε την παραγωγή του ΣΚΑΪ μετά το Survivor All Star

Η Χριστίνα Κεφαλά, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, και ξεμπρόστιασε την συμπεριφορά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πίσω από τις κάμερες, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 7/3 πραγματοποίησε μερικά στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχωρώντας σε μία άλλη αποκάλυψη για το παιχνίδι και την παραγωγή.

Πριν από μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Λιανός θα ενημέρωνε τους διαγωνιζόμενους για την τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων, καθώς μπορεί αυτό να τους αφορά σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για την τραγωδία στα Τέμπη στο Survivor All Star

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι περιμένατε αυτό το story, εγώ να δείτε πόσο το περίμενα, τρεις βδομάδες τώρα που δε σας έχω μιλήσει. Σήμερα γύρισα ,το έχετε πάρει είδηση, έχουνε γράψει και στα site ότι γύρισα. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το story. Αρχικά να σας πω για το δυσάρεστο συμβάν που έγινε στα Τέμπη, ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε

Στις νέες αφίξεις του Survivor All Star ήταν και η Χριστίνα Κεφαλά, ωστόσο την 2η εβδομάδα ψηφίστηκε και βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και την 1η είχε ασυλία. Οι αγωνιστικές της επιδόσεις δεν ήταν καλές κι αυτό στάθηκε αφορμή να βγει με το καλημέρα στον τάκο, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και καμία ομάδα δεν μπορεί να ρισκάρει τις νίκες της.

Η Χριστίνα, βέβαια, δεν φαίνεται να το πήρε κατάκαρδα, μιας και τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο νησί, δημιουργήθηκαν αρκετές εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ των Διασήμων δεν είχαν πραγματικά τελειωμό.

Μπορεί λοιπόν να έμεινε νηστική και άπλυτη μόλις 2 εβδομάδες, ωστόσο θα επιστρέψει στην Ελλάδα με αρκετά λεφτά, μιας και θα προσθεθούν στον τραπεζικό της λογαριασμό 10.000 ευρώ, καθώς ο κάθε παίκτης ανά βδομάδα αποκτά 5.000.