Δεν έχει μιλήσει κανείς με το νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την δωρεά που ανακοίνωσε πως θα κάνει η Πάολα για τα Τέμπη

Οι κινήσεις της πλευράς της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλος χαμός επικρατεί εδώ και ημέρες λόγων των νυχτερινών κέντρων που αποφάσισαν να δουλέψουν κανονικά εν μέσου εθνικού τριήμερους πένθους για τα 57 θύματα των Τεμπών. Ανάμεσα τους και το μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα το οποίο γέμισε από κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει.

Βέβαια, να σημειωθεί πως ο Πλούταρχος που εμφανίζεται μαζί της στο κέντρο, αποφάσισε να μην τραγουδήσει καθώς όπως δήλωσε αυτό θεώρησε πως είναι το πιο σωστό - δείτε το "καρφί" του τραγουδιστή.

Μετά το κράξιμο που δέχτηκε ωστόσο, η Πάολα ανακοίνωσε δημόσια πως αφού θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του κέντρου, όλα τα υπόλοιπα έσοδα θα δοθούν στις έξι οικογένειες που έχουν τους δικούς τους στην εντατική και δίνουν μάχη για τη ζωή.

«Τα χρήματα της Πάολα από το Σάββατο, συν άλλα τόσα χρήματα από τη διοίκηση του νυχτερινού κέντρου θα δοθούν στις έξι οικογένειες που έχουν τους δικούς τους στην εντατική και δίνουν μάχη για τη ζωή. Ας δείξουμε επιτέλους τη στήριξή μας στους πολυτραυματίες με πράξεις», μετέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα - δείτε το βίντεο.

Τι συμβαίνει με την δωρεά της Πάολα;

Τώρα όμως επικρατεί μια μικρή αναστάτωση σχετικά με την εν λόγω δωρεά. Όπως υποστήριξε ο διοικητής του νοσοκομείου Λάρισας, κανείς από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής ούτε μαζί του ούτε όμως και με το νοσοκομείο.

Επίσης, όπως εξήγησε το νοσοκομείο δεν μπορεί να δεχτεί χρήματα. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αυτός που ενδιαφέρεται να αγοράσει αντίστοιχης αξίας εξοπλισμό που χρειάζεται το νοσοκομείο.

Από πλευράς της ωστόσο η Άννα Ζηρδέλη στον αέρα του Mega Καλημέρα ανέφερε πως επικοινώνησε με το περιβάλλον της Πάολα το οποίο της ξεκαθάρισε πως τα χρήματα θα πάνε σε οικογένειες που έχουν τραυματίες στην ΜΕΘ του νοσοκομείο για την αποκατάστασή τους και ήδη έχουν γίνει κάποιες επικοινωνίες.