Survivor All Star: «Λυπάμαι που ήμουν δίπλα σου όταν έκλαιγες για τον Μάριο» - Δεύτερο "χτύπημα" από την Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ελευθερίου

«Δεν πειράζει, karma is a bitch»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο χθεσινοβραδινό (7/3) επεισόδιο του Survivor All Star έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρο Μαρτίκα για άλλη μία φορά μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι συνέβη με την Παναγιώταρου μετά την επιστροφή του), με την πρώτη να "ξεφτιλίζει" τον δεύτερο με τα λόγια της (δείτε εδώ τι είπε).

Φυσικά, η σύντροφος του φαρμακοποιού, Βρισηίδα Ανφριώτου, παρακολουθούσε από το σπίτι της στην Ελλάδα όσα συνέβησαν και αφού δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων, αποφάσισε να τοποθετηθεί και δεύτερη φορά "άδειασε" την τραγουδίστρια για την συμπεριφορά της και τα "μαχαιρώματά" της.

Δεύτερο άδειασμα από την Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Τα μηνύματα μου τις τελευταίες δύο μέρες. Λυπάμαι που ήμουν δίπλα σου όταν έκλαιγες για τον Μάριο. Λυπάμαι που ο Σπύρος ήρθε να σου συμπαρασταθεί όταν μπήκες και σε είδε χάλια ψυχολογικά, αλλά βλέπεις έτσι είμαστε εμείς… Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε έτσι έναν άνθρωπο. Δεν πειράζει, karma is a bitch που έλεγα και πέρσι. Όταν σε έχει εκθέσει ένας Μάριος, μόνο ο Σπύρος σε υπερασπίστηκε. Λυπάμαι που έμπλεξες στην κλίκα της συμφοράς που σε χρησιμοποιούν για να σπάσουν την παρέα και το κατάφεραν… Μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν ξανά» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρτίκα Ελευθερίου

Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρτίκα Ελευθερίου στο Survivor All Star

Βρισηίδα Ανδριώτου ανάρτηση για Μαρτίκα Ελευθερίου

«Είπα την αλήθεια και σας πονάει»

Το βράδυ της Κυριακής 5/3 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star και ήταν ανατρεπτικό, καθώς μετά τον τσακωμό του Στάθη Σχίζα με την Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με την αποκάλυψη που του έκανε εκείνη για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ το βίντεό της με άλλον άντρα στα χιόνια που κάνει τον γύρο του διαδικτύου), η οποία βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει σοκάροντας και τους Μαχητές, αλλά και την ίδια του την ομάδα η οποία δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τη στιγμή που το ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού.

Ο ίδιος εξήγησε πως όλη αυτή η ίντριγκα για το ριάλιτι δεν του ταιριάζει και εφόσον δεν μπορεί να το αντέξει επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του στην Ελλάδα. Σημαντικό σε όλο αυτό είναι, όμως, το γεγονός πως η τραγουδίστρια δεν έμεινε μόνο στον δεσμό του, αλλά θέλησε να χαλάσει και την φιλία του Σχίζα με τον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας πως ο φαρμακοποιός της είχε πει τα πάντα για τα ερωτικά του με την ξανθιά influencer.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, λοιπόν, της οποία το αγόρι θίχτηκε με τα λόγια της Ελευθερίου, παρακολουθούσε το επεισόδιο και όταν ο Στάθης εξήγησε πως θέλει να φύγει και αποχαιρέτησε τον φίλο του, εκείνη τράβηξε την αγκαλιά τους φωτογραφία και την ανέβασε γράφοντας: «Κανένα ψέμα δεν θα χαλάσει την φιλία σας! Καλή επιστροφή!».

Βρισηίδα Ανδριώτου Μαρτίκας Σχίζας Survivor All Star

Το επόμενο πρωί, ωστόσο, την Δευτέρα 6/3 δηλαδή, επειδή το κοινό της ζητούσε να τοποθετηθεί σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, η ίδια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της, θέλοντας να την "ξεμπροστιάσει", τονίζοντας μέσα σε όλα αυτά πως σίγουρα η τραγουδίστρια δεν δρα μόνη της και κρύβεται και ο Μάριος Πρίαμος πίσω από αυτή την συμπεριφορά.

Βρισηίδα Ανδριώτου Ελευθερία Ελευθερίου Survivor All Star